Britney moli suca za oprost

Britney Spears zamolila je suca da odgodi suđenje u kojem joj se trebalo suditi zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Janet Jackson primljena je u bolnicu nakon što se osjetila bol prije pada na pozornici prilikom nastupa u Montrealu. Janet se tužila na iscrpljenost tijekom trajanja njene sjeverno američke turneje.

 

Bruce Springsteen i Billly Joel pristaše su Baracka Obame, a navedeni dvojac će održati koncert u New Yorku ovog mjeseca. Springsteen i Joel skupljaju novac za demokrate, a cijena karte za koncert već sad je dosegla desetak tisuća dolara.

Kompanija kod koje je pokojni Heath Ledger imao životno osiguranje tužena je na sudu u Los Angelesu jer nije isplatila deset milijuna dolara njegovoj kćeri. Ledger je pronađen mrtav u svom apartmanu u New Yorku, a osiguravajuća kompanije tvrdi da još nije utvrđeno da je on počinio samoubojstvo ili ne.

Brtiney Spears zamolila je sudca da odgodi suđenje i to zbog voženja bez vozačke dozvole.

Britanska glumica Sienna Miller dogovorila se za odštetu vrijednu 27 tisuća dolara s britanskim tabloidom `Daily Star`. Vansudska nagodba je postignuta jer je tabloid objavio fotografije Sienne Miller bez njenog dopuštenja, a početkom godine su objavljene su njene obnažene fotografije s plaže.


Dalje.com
1/0