Pavarottijeva obitelj dogovorila nasljedstvo

Pola milijarde dolara težio je talijanski operni pjevač Luciano Pavarotti, a obitelj se konačno dogovorila za nasljedstvo.

Točno u ponoć zadnjeg dana mjeseca lipnja istekao je ultimatum koji su imali hollywoodski čelnici da postignu dogovor sa sindikatom glumaca oko novih ugovora.

Oko 120 tisuća članova s prvim danom srpnja doslovno nije došlo na posao, a sve filmske produkcije su ugašene jer vlasnici nisu htjeli riskirati prazan hod dok se ne potpiše ugovor koji bi zadovoljio obje strane.

Udovica Luciana Pavarottija, te jegove tri kćeri iz prvog braka postigle su dogovor oko njegovog nasljedstva. Menađer pokojnog opernog pjevača izjavio da su Pavarottijeva udovica i kćeri se dogovorile vrlo civilizirano i prijateljski, ali nije htio reći detalje njihovog dogovora. Procjenjuje se kako je bogatstvo pokojnog Pavarottijeva vrijedno skoro pola milijarde dolara.

Prikazane su sudske snimke u kojima Britney Spears govori kako traži nešto zeleno, mirno, s velikim dvorištem. Paloj hollywoodskoj zvijezdi očito su dosadile horde paparazza koji su je opsjedali na njenom sedam milijuna dolara vrijednom imanju na Beverly hillsu.

Obožavatelji James Bonda došli su djelomično na svoje jer su se u javnosti pojavili prve snimke novog nastavka `Quantum of Solace`.


Dalje.com
1/0