Press: Uhićen diler kojeg policija traži od 2005.

Policija je uhitila 31-godišnjaka i kod njega pronašla 10 g heroina. Krim obradom utvrđeno je kako je drogu nabavio od 'lica s tjeralice'.

Zbog 176 grama heroina, osam tableta heptanona i dvije digitalne vage za precizno mjerenje, istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu priveden je 31-godišnji Nenad S., dok je u karlovački zatvor, zbog ''starih dugova'' priveden njegov 34-godišnji diler Dario L.

Naime, nakon što je u ponedjeljak 31-godišnjak u blizini Jaruna legitimiran, te je kod njega ''usput'' pronađeno deset grama heroina, daljnjom krim obradom utvrdilo se kako je drogu netom prije kupio od Darija L. kojeg policija traži od 2005. godine kako bi ga priveli na služenje kazne u karlovački zatvor zbog više desetaka kaznenih djela.

Policijski službenici isti su dan i kod Darija L. pronašli pet grama heroina, na temelju čega je dan nalog za pregled njegova stana gdje je pronađen još 161 gram iste droge, pakirane u PVC vrećice namijenjene daljnjoj preprodaji, dvije vage, kao i pet tisuća kuna i 100 eura.

Prema policijskim procjenama, vrijednost zaplijenjenog heroina u prodaji na ''malo'' 34-godišnjem Dariju donijela bi zaradu i do 50 tisuća kuna.  


Dalje.com
1/0