17. KOLOVOZA 2015. 17:56h

ZOO Zabranili posjetiteljima da glumljenjem Tarzana uznemiruju gorile

Foto

Život
0

Tekst

Park divljih životinja Orana u Christchurchu zabranio je dolaske jednom muškarcu koji je urlikanjem i lupanjem u prsa uznemiravao gorile, objavili su novozelandski mediji u ponedjeljak.

Taj zoološki vrt otvorenog tipa priopćio je da je Andrew Wright, samoproglašeni čarobnjak i iscjelitelj, dobio zabranu prošloga tjedna nakon što je isprovocirao gorile da se počnu bacati u staklenu stijenu nastambe.

"činjenica da se naš veliki dečko od 190 kilograma bacao na staklo, što nikada prije nije učinio, govori da je bio jako uznemiren", rekao je direktor zoološkog vrta Nathan Hawke.

Wright je rekao da je začu?en zabranom jer vjeruje da su gorile pozitivno odgovorile na njegovo urlikanje.

"Uopće nisu bili uznemireni, izgledalo je kao da uživaju i pjevaju", rekao je.

Tri gorile u Orani - Fataki, Fuzu i Mahali jedine su gorile na Novom Zelandu i u zemlji su dva mjeseca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!