CHIPPENDALES

12. STUDENOG 2007. 11:11h

VIDEO/FOTO: Idu li striperi do kraja?

Tekst

Takva euforija nije vi─Ĺena ni u vrijeme kralja Elvisa. Vri┬Ütanje, ─Źupanje kose, pljeskanje, ┬×udnja za njihovim tijelima.

┬Äene svih godina i zanimanja koje su sino─ç posjetile diskoteku The Best imale su ┬Üto vidjeti.

Najpoznatiji svjetski striperi Chippendales, odu┬Üevili su Zagrep─Źanke ┬×eljne golih, znojnih, mi┬Üi─çavih, mu┬×evnih tijela. Ovi profesionalci dobro su znali kako izazvati euforiju u publici, zato su uz svoje tijelo (koje bi bilo sasvim dovoljno) priredili nekoliko tematskih performansa.

Frajeri su ostvarili sve ┬×enske ma┬Ütarije, poprimaju─çi uloge kauboja, policajaca, lije─Źnika, zatvorenika, vatrogasaca, James Bonda, gusara, ─Źista─Źa, bau┬Ütelca... Zadovoljili su sve ┬×enske feti┬Üe.

Chippendalesi su svojom to─Źkom dodali 'benzin na vatru' biraju─çi sretnice koje su direktno na stageu sudjelovale u performansu, dok su one manje sretne pipale njihova tjela, dok su se probijali kroz publiku.

Takva euforija nije vi─Ĺena ni u vrijeme kralja Elvisa. Vri┬Ütanje, ─Źupanje kose, pljeskanje, ┬×udnja.

Oni su ─Źinili da se stotina prisutnih ┬×ena osje─ça posebno, jer je svaka imala osje─çaj da ple┬Üu samo za nju. ┬Őto se vi┬Üe mo┬×e po┬×eljeti?

Ovo su zasigurno stereotipni mu┬Ükarci koje svaka ┬×ena mo┬×e po┬×eljeti u svakodnevici.

Da mi je jedan takav doma, ni┬Ü' mi ne bi bilo te┬Üko. Kuhala bih, prala, ─Źistila... sve ┬ľ izjavila je 67-godi┬Ünja umirovljenica kojoj su mladi Amerikanci zaplesali u krilu.

Idu li striperi do kraja? O ovi idu i dalje, izvan granica zdravog razuma.

Iako nismo smjeli puno slikati, dijelove nastupa Chippendalesa mo┬×ete vidjeti u na┬Üoj FOTOGALERIJI i VIDEU.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!