8. SVIBNJA 2015. 19:48h

VIDEO: ZAMALO POD VLAK Šoferica busa ispala iz sjedala usred manevra

Foto

┼Żivot
0

Tekst

Voza─Źica autobusa negdje u bespu─çima ju┼żnog predgra?a Philadelphie je sasvim oštro zavrnula upravlja─Ź ulijevo. Nije trebalo to tako kaskaderski osmisliti i realizirati jer je - ispala iz sjedalice, potvr?uje sirova snimka uzbudljiva doga?aja koje se dokopao Associated Press.

Kamera instalirana unutar busa je otkrila da je nehajna temperamentna šoferica sigurnosnim pojasom nevezana sjedila na velikom buntu novina.

Golemo vozilo s, sre─çom, malim brojem putnika se nastavilo nekontrolirano kretati po sili inercije i na neveseloj orbiti nagazilo na tra─Źnice gdje je upravo nailazio vlak (foto ilustracija). Tragedija je izbjegnuta za dlaku.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!