23. KOLOVOZA 2012. 21:40h

VIDEO: Vožnja na ruski način

Automobil Audi nakon prometne nesreće završio je na krovu.

Foto

Život
0

Tekst

Među mnogobrojnim snimkama automobilskih nesreća na YouTubu najbrojnije, najšaljivije, a moglo bi se reći i najčudnije su one iz Rusije.

Za Ruse su semafori na raskrižjima stvar osobnog izbora, kočenje je relativno nepoznat pojam, a malotko se drži i onako slabo ili nikako označenih prometnih traka. Ako misliš da se ne možeš ubaciti, svejedno vrijedi pokušati.

Je li tome uzrok vječito loše vrijeme, barbarska prometna kultura ili možda votka, prosudite sami.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!