19. RUJNA 2012. 11:01h

VIDEO: Vjerovali ili ne - Mačka koja obožava ronjenje

mačka

Foto

Život
0

Tekst

Dok većina mačaka zaobilazi vodu, Hawkeye je sa svojim vlasnikom ronila preko 20 puta koristeći ronilačku opremu. Gene Alba napravio je posebno ronilačko odijelo za Hawkeya da bi mu se mogla pridružiti u ronjenju u njegovom bazenu u Reddingu u Kaliforniji.

Cijev za zrak spaja njegovu bocu s kisikom sa staklenom maskom koju nosi mačka, zbog čega pod vodom može ostati i do sat vremena. Alba smatra da Hawkeye , s obzirom da joj je glava suha, uživa u svojoj razonodi, posebice ako time izluđuje Mutleya, Albinog psa koji također roni. (Ripley's)

Više pogledajte u videu:

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!