1. O×UJKA 2012. 11:50h

VIDEO: Pogledajte kako ─ćiro glumi izbornika Kraljevine Jugoslavije

Foto

Život
0

Tekst

Na RTV Srbije po─Źelo je emitiranje serije "Montevideo, bog te video", a nakon ┬Üto je prikazana 3. epizoda u kojoj se u ulozi izbornika reprezentacije Jugoslavije pojavio ─ćiro Bla┬×evi─ç, novinari dnevnika Alo nazvali su hrvatskog stru─Źnjaka

┬ľ Velika mi je bila ─Źast ┬Üto su ba┬Ü mene izabrali da glumim izbornika reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenarij, ja sam poderao tekst i bacio ga u kantu za sme─çe. Javio sam im da ─çu govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zezanciju i to im se svidjelo. Bilo je predivno, u┬×ivao sam na snimanju. I bit ─çu iskren ┬ľ gluma je mnogo te┬×a od nogometa i za nju vam je potreban Bo┬×ji dar. Ja ga nemam, ali sam se potrudio da to publika ne primijeti ┬ľ rekao je ─ćiro.

Govore─çi o snimanju, rekao je da je oko tisu─çu sta┬×ista nakon snimanja skandiralo: "─ćiro, majstore". Poslije svega srpski nogometni trener i biv┬Üi izbornik Srbije Radomir Anti─ç organizirao je ve─Źeru u ─ćirinu ─Źast.

Ina─Źe, ─ćiro se pojavljuje samo u seriji, dok ga u filmu, koji je premijerno prikazan pro┬Üle godine, nije bilo.

┬ľ Izbacili su me jer sam Hrvat, ha-ha! ┬ľ ispalio je u svom stilu ─ćiro.

Govore─çi o svom gluma─Źkom debiju u osmom desetlje─çu ┬×ivota, ─ćiro je u svome stilu rekao da poslije ove epizode o─Źekuje da s njim uskoro kontaktiraju iz Amerike.

┬ľ Spreman sam za Hollywood ┬ľ rekao je ─ćiro.

Serija i film "Montevideo, bog te video" govore o doga─Ĺanjima u i oko nogometne reprezentacije Jugoslavije prije Drugoga svjetskoga rata kao i o igrama Mo┬Üe Marjanovi─ça i Aleksandra Tirnani─ça.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!