8. LIPNJA 2012. 12:28h

VIDEO: Navijači poručili poruke podrške našim nogometašima

Rene Bitorajac i Mario Petreković

Foto

Život
0

Tekst

Danas počinje Europsko prvenstvo u nogometu, a navijačka groznica uskoro će biti na vrhuncu. Navijači diljem zemlje pripremaju rekvizite i dobro raspoloženje. Svoju potporu našim reprezentativcima iskazali su navijači iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

Na prometnim lokacijama naših najvećih gradova pojavile su se crveno-bijele govornice smještene na umjetnoj travi. Građani su se primili megafona i počeli izvikivati poruke podrške Vatrenima.

"Borite se do finala – mi vas bodrimo do kraja!“, „Neka vatra i dalje gori – Naši su najbolji“ i „Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama“ - poruke su koje su navijači vikali na riječkom Korzu, splitskoj Rivi, šetnici uz Dravu u Osijeku i Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

U Splitu megafonu nije mogao odoljeti ni glumac Filip Jurčić, a u Zagrebu su stvar u svoje ruke uzeli Rene Bitorajac i Mario Petreković.

Sve poruke su zabilježene video snimkom, a u kampu u Warki pogledat će je i hrvatski nogometaši uoči nedjeljne utakmice s Irskom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!