BO┬ÄICE BEZ ODJE─ćE

28. PROSINCA 2007. 14:40h

VIDEO: Goli modeli Victoria's Secreta u Photo-u

Tekst

Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova i Selita Ebanks fotografirale su se gole za Photo Magazin.

Francuski Photo magazin je povodom slavlja 20 godina objavljivanja supermodela na svojim stranicama lansirao fotografiju s golim bo┬×icama modne marke Victoria's Secret: Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova i Selita Ebanks.

Ovaj ─Źasopis se bazira na umjetni─Źkim aspektima fotografije, objavljuju─çi fotoshootinge i fotografije golih modela koji obi─Źno krase naslovnu stranicu, objavljuje stupidcelebrities.com.

Pogledajte VIDEO i saznajte zašto su ove djevojke toliko vruće.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!