16. TRAVNJA 2012. 16:31h

Uspjeh Zagreb Wine Gourmet Weekenda: Više od 5000 posjetitelja

Fešta lošinjske kuhinje

Foto

Život
0

Tekst

Zagreb Wine Gourmet Weekend, međunarodni festival vina i gastronomije u Gliptoteke HAZU i Centru Kaptol, u tri je festivalska dana privukao više od 5.000 posjetitelja, a predstavilo se 150 domaćih i stranih izlagača s više od 200 brendova vrhunskih vina i delicija.

Marina Gaši uz bok svjetkim zvijedama

Čak šest zanimljivih panel rasprava odžali su predavači svjetskog glasa, deset kulinarskoh radionica chefovi svjetskog kalibra, a među njima i nova zvjezda hrvatske kulinarske scene - Marina Gaši. Publiku su performansom oduševili Flying Culinary Circus, četvorica norveških kuhara koji su trenutno najveća svjetsku kulinarska senzacija. Tajne jednog od najboljih restorana na svijetu The Fat Ducka prenio je njihov menadžer Dimitris Leivadas.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!