16. TRAVNJA 2012. 16:31h

Uspjeh Zagreb Wine Gourmet Weekenda: Više od 5000 posjetitelja

Fešta lošinjske kuhinje

Foto

Život
0

Tekst

Zagreb Wine Gourmet Weekend, me─Ĺunarodni festival vina i gastronomije u Gliptoteke HAZU i Centru Kaptol, u tri je festivalska dana privukao vi┬Üe od 5.000 posjetitelja, a predstavilo se 150 doma─çih i stranih izlaga─Źa s vi┬Üe od 200 brendova vrhunskih vina i delicija.

Marina Ga┬Üi uz bok svjetkim zvijedama

─îak ┬Üest zanimljivih panel rasprava od┬×ali su predava─Źi svjetskog glasa, deset kulinarskoh radionica chefovi svjetskog kalibra, a me─Ĺu njima i nova zvjezda hrvatske kulinarske scene - Marina Ga┬Üi. Publiku su performansom odu┬Üevili Flying Culinary Circus, ─Źetvorica norve┬Ükih kuhara koji su trenutno najve─ça svjetsku kulinarska senzacija. Tajne jednog od najboljih restorana na svijetu The Fat Ducka prenio je njihov menad┬×er Dimitris Leivadas.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!