REVIJA VJENČANICA

4. VELJAE 2007. 00:20h

Ugođaj vjenčanja u Boćarskom domu

Tekst

Aleksandra Grdić, Fani Stipković, Antea Kodžoman, Mia Šlogar i debitantica Ella Dvornik nosile su modnu reviju vjenčanica.

Deveti po redu "Sajam vjenčanja Zagreb 2007." započeo je u petak navečer na Prisavlju, a program je vodila Iva Jerković. 

Modni događaj nastavio se i u subotu kada su poznate hrvatske manekenke i manekeni nosili kreacije salona vjenčanica Nancy, Sposabella, Sposa, WhiteWedding, Stefanie, Hera i Style Paris.

Za muške kreacije pobrinuo se salon Martin Arbanas, a bukete su slagale cvjećarnice Helena i Lea.

Predstavljene su vjenčanice u raznim bojama, a najviše je pogleda izmamila vjenčanica u crnoj boji. Bilo ih je i u crvenoj, smeđoj i zelenoj boji. Kako su izgledale vjenčanice, pogledajte u FOTOGALERIJI.

Sajam je otvoren do nedjelje, a prikupljena sredstva od ulaznica ići će u Hrvatski perinatalni fond.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!