BUDITE DRUKČIJI

1. VELJAE 2010. 23:33h

Učinite vaš prvi spoj nezaboravnim doživljajem

Tekst

Ne dopustite da vam prvi spoj bude običan i klišej. Isprobajte neke prijedloge i učinite svoj sastanak nezaboravnim doživljajem.

Uskoro će Valentinovo i mnogi će samci vjerojatno dobiti pozive na spoj. Prvi sastanak može biti malo 'napet', pogotovo onima koji su duže vrijeme bili sami ili u vezi pa je vrlo bitno ostaviti dobar dojam. Često se dogodi i da parovi ne znaju kuda bi na prvi sastanak kao i da nemaju dovoljno tema za razgovor.

Probijte led

Zima je i idealno je vrijeme za klizanje. Možda niste profesionalni umjetnički klizači, no to je zabavan način da 'probijete led', naravno, ne doslovno. Klizalište noću može biti itekako romantično, a nakon vremena provedenog na hladnoći imate dobar razlog da se privijete jedno uz drugo kako biste se utoplili
Bitno je da znate da bi prvi spoj s osobom koja vam se sviđa trebao biti zabavan. Umjesto da se mučite s tremom, koncentrirajte se na upoznavanje s drugom osobom i na uživanciju. Pročitajte deset savjeta kamo otići na prvi spoj i izaberite varijantu koja vam najviše odgovara. Vjerojatnost da to ponovite su velike.

Jutarnji spoj

Doručak je najvažniji obrok u danu pa pokušajte s tim. Imati spoj na doručku može biti dobar način da se upoznate s partnerom/icom. Na doručku zasigurno nećete piti alkohol pa nećete ni imati problema s konverzacijom, a spoj ujutro može biti zabavan način na koji ćete početi dan. Osim toga, oboje imate dobre izlike da odete ako se ispostavi da među vama nema kemije.

Otiđite na tečaj

Degustacija vina daje vam dobar razlog da popijete malo alkohola kako biste smanjili nervozu. Naučiti nešto novo je odličan način da se povežete s osobom s kojom ste izašli te nađete nešto zajedničko. Ako preferirate nešto što ne uključuje alkohol, uvijek možete otići na tečaj kuhanja ili plesa.

Isprobajte nešto novo

Kuglanje je zanimljivo i neobično u Hrvatskoj. A na ovaj način možete saznati koliko natjecateljskog duha imate u sebi. Ako vam i ne ide ta nova vještina, to je dobra prilika za mnoge smiješne situacije što znači da ćete imati pregršt smijeha na sastanku. Kuglanje je također dobro i za malo flerta. Ako niste vješti, uvijek vam partner može pokazati  kako držati kuglu. To će naravno rezultirati fizičkim kontaktom.

Ugodno s korisnim

-.--.-Većina žena tvrdi da je smisao za humor seksi
Većina žena tvrdi da je smisao za humor seksi
Besplatne i zabavne aktivnosti na otvorenom su odličan izbor s obzirom na svjetsku krizu, a dobre su i za uživanje u prirodi. Za razliku od dugih šetnji, odtiđite s biciklima provozati se. U ovoj aktivnosti nema pritiska da morate konstantno razgovarati. Ako želite da vam doživljaj bude još bolji ponesite sa sobom hranu i napravite mali piknik.

I klišeji mogu biti dobri

Odlazak u kino i večera su definitivno najveći klišeji za prvi sastanak, no za razliku od većine drugih klišeja postoji i razlog zašto je to tako. Oboje ćete imati dovoljno vremena na raspolaganju da se opustite u društvu, a odgledani film će vam dati neku zajedničku temu o kojoj možete razgovarati tijekom večere. Izaberite nešto što ćete oboje rado gledati jer chick-flickovi su rezervirani samo kada idete s frendicama.

Zasladite se zajedno

Kada idete na večeru s nekim, običaj je i da se nakon ukusnog objeda naruči i desert. No, opet spominjemo, s obzirom na krizu pokušajte imati desert, a da ne plaćate skupe večere. Stoga preskočite večeru i otiđite skupa u slastičarnicu. Neka vam slatki užitak bude najzabavniji dio večeri.

Zoološki vrt

Svi vole životinje. Odlazak u zoološki vrt može vam vratiti uspomene na djetinjstvo i bezbrižno razdoblje ispunjeno dobrom zabavom, a to je odlično za prvi sastanak. Gledanjem raznih egzotičnih, zastrašujućih i slatkih životinja dat će vam pregršt tema za razgovor, a usput ćete moći ćete stvoriti zabavnu atmosferu.

Humor obara s nogu

Naučite nešto novo

Degustacija vina daje vam dobar razlog da popijete malo alkohola kako biste smanjili nervozu. Naučiti nešto novo je odličan način da se povežete s osobom s kojom ste izašli te nađete nešto zajedničko. Ako preferirate nešto što ne uključuje alkohol, uvijek možete otići na tečaj kuhanja ili plesa
Većina žena tvrdi da je smisao za humor jedna od najseksi kavaliteta kod muškaraca, a nema boljeg načina da impresionirate svoju pratilju od humora. Odvedite ju u kazalište na neku zanimljivu predastavu ili na stand up comedy nastup. Atmosfera će biti garantirano biti odlična, a nakon toga još ćete dugo imati o čemu pričati i smijati se.

Prebrodite strahove

Odvažite se biti nezaboravni i napravite skupa nešto čega ste se oduvijek boljali. Posjetite lunapark i isprobajte najstrašniju vožnju. Imat ćete dobar razlog da se primite za ruke, a usput ćete imati mogućnost pokazati koliko ste zabavna i ugodna osoba. Ako se baš jako prestrašite, on vas uvijek može utješiti zagrljajem.

Probijte led

Zima je i idealno je vrijeme za klizanje. Možda niste profesionalni umjetnički klizači, no to je zabavan način da 'probijete led', naravno, ne doslovno. Klizalište noću može biti itekako romantično, a nakon vremena provedenog na hladnoći imate dobar razlog da se privijete jedno uz drugo kako biste se utoplili.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!