19. LIPNJA 2012. 13:08h

U Parizu predstavljeno posebno izdanje ─Źasopisa 'Destination: Croatie'

Foto

Život
0

Tekst

Hrvatska turisti─Źka zajednica predstavila je u hrvatskom Veleposlanstvu u Parizu, izlazak posebnog izdanja ─Źasopisa 'Destination: Croatie', na ─Źijih su 116 stranica obuhva─çene sve hrvatske regije, uz nakladu od 100.000 primjeraka...

Kako su priop─çili iz HTZ-a, suradnja s francuskim turisti─Źkim ─Źasopisom projekt je osmi┬Üljen i realiziran u Predstavni┬Ütvu Hrvatske turisti─Źke zajednice u Parizu.

─îasopis 'Destinations' izdava─Źke ku─çe Milan Presse/Bayard Presse trenuta─Źno je drugi najva┬×niji turisti─Źki ─Źasopis u Francuskoj, nakon magazina G├ęo, u kojemu je Hrvatska prisutna u posebnom izdanju od 25 stranica, ┬Üto zna─Źi da je u lipnju ove godine Hrvatska na naslovnici dvaju najva┬×nijih turisti─Źkih ─Źasopisa u Francuskoj.

Lipanjsko izdanje 'Destination: Croatie' koncipirano je kao predstavljanje raznolikosti hrvatskog turisti─Źkog proizvoda te ujedno najava kulturne manifestacije koja ─çe se odr┬×ati u jesen 'Festival Hrvatske u Francuskoj 'Croatie la voici'.

Predstavljene su sve hrvatske regije, a istanuknuti su prilozi o kulturnoj baštini Dubrovnika, nacionalnim parkovima Hrvatske, Istri i njezinom 'lifestyleu', Zagrebu - trendy gradu, otocima Kvarnera, i na kraju prilog o hrvatskim umjetnicima koji će sudjelovati na Festivalu 'Croatie la voici'. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!