19. LIPNJA 2012. 13:08h

U Parizu predstavljeno posebno izdanje časopisa 'Destination: Croatie'

Foto

Život
0

Tekst

Hrvatska turistička zajednica predstavila je u hrvatskom Veleposlanstvu u Parizu, izlazak posebnog izdanja časopisa 'Destination: Croatie', na čijih su 116 stranica obuhvaćene sve hrvatske regije, uz nakladu od 100.000 primjeraka...

Kako su priopćili iz HTZ-a, suradnja s francuskim turističkim časopisom projekt je osmišljen i realiziran u Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Parizu.

Časopis 'Destinations' izdavačke kuće Milan Presse/Bayard Presse trenutačno je drugi najvažniji turistički časopis u Francuskoj, nakon magazina Géo, u kojemu je Hrvatska prisutna u posebnom izdanju od 25 stranica, što znači da je u lipnju ove godine Hrvatska na naslovnici dvaju najvažnijih turističkih časopisa u Francuskoj.

Lipanjsko izdanje 'Destination: Croatie' koncipirano je kao predstavljanje raznolikosti hrvatskog turističkog proizvoda te ujedno najava kulturne manifestacije koja će se održati u jesen 'Festival Hrvatske u Francuskoj 'Croatie la voici'.

Predstavljene su sve hrvatske regije, a istanuknuti su prilozi o kulturnoj baštini Dubrovnika, nacionalnim parkovima Hrvatske, Istri i njezinom 'lifestyleu', Zagrebu - trendy gradu, otocima Kvarnera, i na kraju prilog o hrvatskim umjetnicima koji će sudjelovati na Festivalu 'Croatie la voici'. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!