11. SRPNJA 2011. 09:04h

TV Bingo: Večerašnji dobitak nevjerojatnih 35 milijuna kuna!

Foto

Život
0

Tekst

U ponedjeljak 11.7. u emisiji TV Bingo na prvom programu HRT-a nakon Dnevnika netko bi u Hrvatskoj mogao postati novi multimilijunaš. Voditelji Dunja Mutevelić i Robert Kurbaša spremaju se uzviknuti 'Bingo!' za dobitak od 34.700.000,00 kuna koliko iznosi Superbingo igre TV Bingo 15 od 90.

Popularna igra u kojoj se izvlače brojevi od 1 do 90, postaje sve napetija. Za dobitak Superbingo 15 brojeva izvučenih do 30-tog broja, mora biti smješteno u jednoj od šest kombinacija koje se nalaze na listiću, Svakim narednim izvučenim brojem, raste šansa za osvajanje dobitka, ali se potencijalni Bingo dobitak postepeno smanjuje.

Vjerojatno bi se većina igrača zadovoljila i dobitkom Bingo 33 koji iznosi gotovo 11 milijuna kuna.. No, izostane li i taj dobitak, brojevi se izvlače sve dok se 15 brojeva unutar jedne kombinacije ne poklopi s 15 izvučenih brojeva.

Ne uspijete li postati dvoznamenkasti milijunaš, a odigrali ste makar jednu od tri dodatne igre Bingo plus, koje se nalaze na Bingo listiću, još uvijek ste u šansi osvojiti milijunski dobitak - pet milijuna kuna!

U svakoj emisiji TV Bingo, tijekom izvlačenja se odigrava i nagradna igra Bingalica u kojoj možete osvojiti 10 tisuća kuna na potrošačkoj kartici. Potrebno je samo pažljivo pratiti emisiju, znati točan odgovor na nagradno pitanje Bingalice i prijaviti se pozivom ili SMS-om.

Vrijedni iznosi dobitaka i nagrade, koje i ovog ponedjeljka donosi emisija TV Bingo, predstavljaju pravo osvježenje za ljetne vrućine…

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!