8. SVIBNJA 2012. 08:39h

Tom Cruise s plavušama pozira na naslovnici magazina W

Foto

Život
0

Tekst

Gol do pasa, istetoviran, našminkan, u klinču s dvije atraktivne plavuše - e, to je prizor u kakvom se Tom Cruise ne viđa svaki dan!

Poznati glumac osvanuo je u ovome izdanju na naslovnici magazina W, koji bi se uskoro trebao pojaviti na kioscima, kako bi najavio svoj novi film Rock Of Ages, ekranizaciju uspješnog broadwayskog mjuzikla.

- Uloga Staceeja Jaxxa je takva da sam stalno morao u prvi plan gurati svoju seksualnost - rekao je Cruise, koji je na naslovnici W-a pokazao zadivljujuću formu.

U filmu se osim Cruisea pojavljuju mnoge hollywoodske zvijezde - Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Russell Brand, Paul Giamatti itd.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!