NJEGA ZA NJU

31. SIJEŔNJA 2010. 10:35h

Sprije─Źite pucanje i listanje noktiju

Tekst

Lijepi nokti privla─Źe poglede. Pobrinite se da s nekoliko trikova za┬Ütitite svoje nokte od vanjskih utjecaja kako bi izgledali zdravo.

Nokti su odraz zdravlja i ljepote. Za njihovu njegu potrebno je malo vremena i par trikova, a izgled koji ─çe poprimiti, mamit ─çe poglede.

Nemojte koristiti vaše nokte kao 'alat' i izbjegavajte raditi neke stvari koje ih mogu oštetiti.

Kako biste sprije─Źili pucanje noktiju i njihovo listanje, obogatite svoje prehranu kalcijem, koji hrani nokte daju─çi im otpornost i ─Źvrstinu. Posavjetujte se s lije─Źnikom kako bi vam prepisao dodatak prehrani koji sadr┬×i ovaj vrijedan kemijski element.

Koristite proizvode koji u sebi sadr┬×e alkohol i parfeme. Oni ─çe va┬Üe nokte u─Źininti ─Źvr┬Ü─çima, a to zna─Źi da ─çe manje pucati.

Kada obavljate razne ku─çanske poslove, nosite gumene rukavice. One ─çe za┬Ütiti va┬Üe nokte od dugotrajnog izlaganja vodi i agresivnih deter┬×enata prilikom pranja su─Ĺa.

 

 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!