29. RUJNA 2012. 13:16h

┬Őpanjolac pogodio sedmicu na Euro Milions i osvojio 100 milijuna eura

Foto

Život
0

Tekst

Jedan ┬Őpanjolac izvukao je u petak jackpot na lutriji Euro Millions i dobio 100 milijuna eura, priop─çila je austrijska lutrija.

┬Őpanjolac je pogodio svih sedam brojeva (5 glavnih od 50 i 2 broja sretna zvijezda od 11) i to 20, 23, 26, 30, 33 te 6 i 9.

Apsolutni rekord ove europske lutrije koja pokriva devet zemalja (┬Őpanjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Luksemburg, Belgiju, ┬Ővicarsku, Portugal, Irsku i Austriju) dr┬×i od 10. kolovoza 2012. britanski par koji je osvojio 190 milijuna eura. Svaki igra─Ź ima ┬Üansu 1 naprama 116.531.800 da pogodi sedam brojeva.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!