KRIZA KUCA NA VRATA

16. SIJEèNJA 2009. 12:44h

Roberto Cavalli prodao 20 posto dionica

Tekst

Cavalli nije imao izbora nego prodati manji udio dionica, budući da je pod hitno trebao financijsku injekciju.

Kriza je pogodila i modno carstvo poznatog dizajnera Roberta Cavallija koji je primoran prodati 20 posto dionica svoje tvrtke.

Naime, Cavalli je dio dionica prodao tvrtki Clessidra Capital Partners koju u Italiji povezuju s premijerom Belrusconijem. Cavalli nije imao izbora nego prodati manji udio dionica, budući da je pod hitno trebao financijsku injekciju.

- Dugo sam razmiÅ¡ljao prije nego sam donio ovu odluku. Mislim da je to najbolji način za oporavak u ovoj financijskoj krizi koja je zavladala svijetom - kazao je dizajner.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!