2. VELJAE 2012. 08:03h

Pročitajte današnji horoskop

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Znate se dobro organizirati, svoje obveze zavrsšvate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterije uz osnovne uvjete koji Vas obavezuju na poslovnu suradnju. Dok Vi djelujete bezbrižno kroz zbivanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava odgonetnuti zajedničke dileme. Nekto kao da neizravno osuđuje Vaš način ponašanja.


Bik: Djelujete uznemireno i to se djelimično odražava na Vašu komunikaciju sa suradnicima. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete djelovati poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret s jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.


Blizanci: U susretu sa suradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osjećaja ili prvog dojma. Uspjeh u poslovno-fincijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj procjeni. Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada situacija može izmaknuti kontroli.


Rak: Ne želite riskirati, ali samo brza akcija predstavlja uvjet za financijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je nametnuti svoje stavove i angažirati se na različitim stranama. Netko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama.


Lav: Netko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu suradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolirate impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom obitelji. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju zabrinjavati voljenu osobu.


Djevica: Nema potrebe skretati veliku pažnju na sebe ako unaprijed niste osigurali nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je prihvatiti nečiji savet, bez obzira što imate dojam da se radi samo o djelimičnom poslovnom rešenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritizirate osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka.


Vaga: Preokupirani ste različitim susretima i obvezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Suradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocjenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. ťLjubavni rebusŤ je ponekad nemoguće riješiti bez iskrenog suočavanja i razgovora s voljenom osobom. Netko Vas često potiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.


Škorpion: Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspjeh podrazumijeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće iznevjeriti Vaša očekivanja.


Strijelac: Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i inzistiranje na osobnim ciljevima mogu poremetiti suradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što želite. Prihvatite partnerovu ideju ili susret s jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što Vam se čini.


Jarac: Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku ťrazumnu mjeruŤ. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahtjeve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu.


Vodenjak: U susretu sa suradnicima bolje ispoštujte listu prioriteta, nego da riskirate u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret s jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo.


Ribe: Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. Uglavnom nema razloga da prešućujete svoje nezadovoljstvo pred suradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu se riješiti na zajedničku korist. Prihvatite poziv bliske osoba. Osjećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da što više uživate u svom svijetu intime.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!