NJEGA ZA NJU

10. TRAVNJA 2010. 10:29h

Prirodnim putem izbijelite ko┬×u i ten

Foto

Život
0

Tekst

Prirodnim putem, pomo─çu nekoliko jednostavnih sastojaka iz kuhinje osvje┬×ite lice i izbijelite ten za nijansu.

Njega lica obavezan je dio higijenske rutine te bi to trebali prakticirati ┬Üto je ─Źe┬Ü─çe mogu─çe. Osim ┬Üto time brinete za ko┬×u, i dodatno ju hranite raznim vitaminima i mineralima, pomo─çu maske za lice mo┬×ete ju i izbijeliti kako bi ona izgledala lijepo i njegovano. Trebate samo malo vremena i nekoliko jednostavnih sastojaka.

Prije nego po─Źnete bilo kakav tretman lica morate napraviti piling. Uklanjanje mrtvih stanica ko┬×e ve─ç u startu izbijeli va┬Ü ten. Pomije┬Üajte dvije ┬×li─Źice zobene ka┬Üe i isto toliko sme─Ĺeg ┬Üe─çera s decilitrom mlijeka. Mije┬Üajte dok se ne stvori pasta, a zatim nje┬×no utrljejte u ko┬×u. Na kraju isperite.

Nakon toga napavite masku od nekoliko jednostavnih sastojaka i u┬×ivajte. Treba vam ┬×li─Źica paste od sandalovine, soka od limuna, raj─Źice i krastavca. Sastojke promije┬Üajte dok tako─Ĺer ne postanu pasta. Nanesite masku na lice i ─Źekajte da se osu┬Üi. Nakon toga isperite lice i nanesite hidratiziraju─çu kremu kako biste dobili dodatan sjaj ko┬×e.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!