IN I OUT

1. SIJEŔNJA 2009. 17:40h

Pratite trend u skladu s vašim godinama

Tekst

Odredite svoj oblik tijela i prona?ite inspiraciju u odje─çi kakvu nose poznate ┼żene koje imaju tijelo sli─Źno va┼íem.

Prvo pravilo svijeta mode je da pravila nema. Umjesto toga imamo razli─Źite ''pogotke'' i ''proma┼íaje'', te stvari koje su ''in'' i stvari koje su ''out''.

To mo┼że zbuniti jer neki komadi odje─çe ili modni detalje trenutno mogu biti aktualni, po┼żeljni i ''in'', a da su nedavno bili ''out'', i obratno. Eto, pravila nema, ali postoje neke smjernice koje ─çe vam pomo─çi da modno ne zgrije┼íite. Recimo, ako ste do┼żivjeli povratak nekog modnog trenda, to zasigurno zna─Źi da ste sada prestari da bi ga ponovno slijedili.

Odje─ça jednostavno mora pristajati va┼íim godinama. Ako ste vi i va┼ía k─çer iz kupovine odje─çe do┼íli s jednakom minicom, vrijeme je da dobro razmislite ho─çete li je ikada odjenuti. Sli─Źna situacija je i s Uggsicama koje bolje pristaju visokim mladim djevojkama.

Nabavite veliko ogledalo u kojem se mo┼żete vidjeti od glave do pete i dobro se zagledajte. Odredite oblik svog tijela i prepoznajte ga u nekoj od slavnih glumica ili pjeva─Źice. Promotrite ┼íto im dobro stoji i kakvu odje─çu nose. Kada isprobavate odje─çu u du─çanu kupite samo ono u ─Źemu sami sebi izgledate odli─Źno.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!