24. SIJEèNJA 2014. 20:14h

PONOVNO NAPADA Remi Gaillard postao golub i kakao po ljudima

Remi Gaillard

Foto

Život
0

Tekst

Jedan od najpopularnijih YouTube komičara, Francuz Remi Gaillard, ponovno 'napada'. Ono što je sada napravio vjerojatno će vam biti jako smiješno, ali čovjek koji je proživio novu 'spačku' popularnog Remija, sigurno nije oduševljen. 
 
Naime, snimak prikazuje muškarca koji sjeda u svježe oprani automobil. Nakon što automobilom pro?e krov, na njega padne neobično velika količina smeća. Me?utim, nakon što pogleda u zrak, shvaća da je baš on 'sretnik' kojeg je golub upravo 'počastio' izmetom. Radi se, naime, o ogromnom golubu, zaista ogromnom...

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!