7. O×UJKA 2012. 09:27h

"Pokvario" se Facebook u Europi, je li bio ┬×rtva napada hakera?

Foto

Život
0

Tekst

Facebook korisnici iz Francuske, Irske, Rumunjske, Velike Britanije, Gr─Źke, Egipta, Njema─Źke, Nizozemske, s Kosova, pa i dio facebookovaca iz Hrvatske, ponovno mogu pristupiti najpopularnijoj dru┬Ütvenoj mre┬×i, javlja portal Zimo.

Iako se jo┬Ü uvijek ne zna razlog dana┬Ünje nemogu─çnosti pristupa dru┬Ütvenoj mre┬×i, ve─ç su se javile teorije kako je za "ru┬Üenje" Facebooka odgovorna hakerska skupina Anonymous i to kao znak bunta protiv ju─Źera┬Ünjeg uhi─çenja glavnog ─Źovjeka hakerske skupine LulzSec.

Dostupnost dru┬Ütvenoj mre┬×i bila je onemogu─çena na dva sata izme─Ĺu 7 i 9 sati.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!