7. OžUJKA 2012. 09:27h

"Pokvario" se Facebook u Europi, je li bio žrtva napada hakera?

Foto

Život
0

Tekst

Facebook korisnici iz Francuske, Irske, Rumunjske, Velike Britanije, Grčke, Egipta, Njemačke, Nizozemske, s Kosova, pa i dio facebookovaca iz Hrvatske, ponovno mogu pristupiti najpopularnijoj društvenoj mreži, javlja portal Zimo.

Iako se još uvijek ne zna razlog današnje nemogućnosti pristupa društvenoj mreži, već su se javile teorije kako je za "rušenje" Facebooka odgovorna hakerska skupina Anonymous i to kao znak bunta protiv jučerašnjeg uhićenja glavnog čovjeka hakerske skupine LulzSec.

Dostupnost društvenoj mreži bila je onemogućena na dva sata između 7 i 9 sati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!