14. SRPNJA 2015. 11:17h

POKRENI SE Zadrani ovog vikenda vježbaju uz Renatu Sopek i Ivana Antunovića

Foto

Život
0

Tekst

Zadrani će ovog vikenda sudjelovati u projektu 'Pokreni se', kojem je cilj promocija aktivnosti te promjena crne statistike koja govori da Hrvatska nije dovoljno aktivna. Vježbanje sa Zadranima održat će se pored instalacije Pozdrav Suncu u subotu, 18. srpnja u 19 sati. Trening je besplatan za sve vježbače, koji svoj dolazak moraju potvrditi putem službene web stranice proejkta www.pokrenise.hr.
 
Zajedno sa Zadranima vježbat će i voditelji projekta Renata Sopek i Ivan Antunović. "Veselimo se vježbanju sa Zadranima. Prekrasna lokacija pored Pozdrava Suncu, tik uz Jadransko more, treningu daje jednu novu dimenziju, a ukazat ćemo i na prednosti vježbanja uz more, kao i u njemu. Pozivam sve da nam se pridruže i uče od najboljih hrvatskih stručnjaka", izjavio je kineziolog Ivan Antunović.
 
"Zbog brzog tempa života te porazne statistike kad je pretilost u pitanju, aktivan način života je neophodan kako bismo očuvali zdravlje. Pokreni se potiče ljude svih generacija na rekreaciju i promjenu životnih navika nabolje. Drago mi je što ćemo iz Zadra već ove subote mijenjati poraznu statistiku te potaknuti naše sugra?ane na aktivniji život", rekla je ambasadorica projekta Renata Sopek.
 
U Petrčanima će se dan ranije, u petak 17. srpnja u 19 sati, održati inovativni trening Fokus point by Anja Petersen u Falkensteiner hotelu & spa Iadera. Projekt Pokreni se, nakon Zadra, gostuje u Vukovaru 18. kolovoza. U Zagrebu će se finale projekta održati u subotu, 12. rujna na Europskom trgu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!