JESTE LI ZNALI?

7. RUJNA 2007. 18:39h

Plasti─Źni kirurzi nude grudi na kredit

Tekst

Ve─çina Hrvatica ne zna da nove grudi mogu kupiti kreditnom karticom, uz rok otplate do 36 rata.

Najve─ça no─çna mora mu┬Ükarca je imati mali penis, dok ve─çina ┬×ena ┬×eli imati manju stra┬×njicu, a ve─çe grudi. Sre─çom, ┬×ivimo u vremenu u kojem je plasti─Źna kirurgija toliko uznapredovala da je za oporavak pacijenta nakon operacije potrebno svega nekoliko dana.

No, estetski zahvati za ve─çinu su ┬×ena samo lijepa fantazija koja im zbog svoje cijene ne─çe nikada biti dostupna. Vrijeme u kojem su privilegiju pobolj┬Üanja nekog dijela tijela operativno-estetskim zahvatom imale samo holivudske zvijezde i bogata┬Üi je iza nas. Estetski zahvati, iako mnogi ne znaju, mogu se otplatiti na rate ba┬Ü kao kad kupujete hla─Źe, ili novu vestu. Stoga ako niste zadovoljne svojim grudima uzmite karticu, samo ┬Üto ─çete se iz ovog shoppinga umjesto s novim cipelama vratiti s novim grudima.

Grudi na karticu

Poliklinika ''Arcadia'' u Daruvaru, izme─Ĺu ostalih estetskih zahvata, nudi i onaj kojim se pove─çavaju grudi. Osim toga one se poput svih ostalih stvari mogu kupiti na karticu uz otplatu do 36 rata.

- Cijena zahvata kojim se pove─çavaju grudi je od 18.000 do 21.000 kuna ovisno o implantatu. Operacija se mo┬×e platiti i na rate s obzirom da imamo ugovor s kreditnim ku─çama. Nove grudi mogu se tako platiti karticom: American Express, Diners, Visa i Mastercard od 2 do 36 rata.

Poliklinika ''Medident Adria'' u Vodicama osim dentalnog centra nudi i mogu─çnost estetskih zahvata. Dva puta mjese─Źno iz Zagreba dolazi plasti─Źni kirurg dr. Rade ┬Äic koji obavlja i zahvat kojim se ugra─Ĺuju silikoni u grudi.

Cijena pove─çanja grudi je 20.000 kuna

- Mislim da zahvat ko┬Üta oko 20.000 kn, no ne mogu vam to sa sigurno┬Ü─çu re─çi jer je lije─Źnik u Zagrebu, a u Vodice dolazi dva puta mjese─Źno. ┬Őto se ti─Źe pla─çanja ono se bez problema mo┬×e izvr┬Üiti American Express karticom do 36 rata - rekla je de┬×urna medicinska sestra.

Kao i u ostalim klinikama i u ''Barbelu'' kod dr. Kin─Źla  mogu─ça je otplata na rate. Cijena zahvata je oko 20.000 kn ovisno o materijalu.

- Cijena zahvata kojim se pove─çavaju grudi iznosi oko 20.000 kn, ovisno o materijalu. Iako se operacija mo┬×e platiti u ratama putem kreditnih kartica, ja to zbog velikih provizija koje uzimaju banke svojim pacijentima ne savjetujem. Poku┬Üavam svima iza─çi u susret na na─Źin da im omogu─çim otplatu na rokove -ka┬×e dr. Kin─Źl.

Najpovoljnija klinika za pove─çanje grudi, barem ┬Üto se cijene ti─Źe, je ona dr. Maleti─ça u Daruvaru. Nove grudi tamo ─çete dobiti za 17.000 kuna.

- Operacija pove─çanja grudi iznosi 17.000 kn, a mo┬×e se platiti gotovo svim kreditnim karticama na odgodu do 36 rata. Materijal je vrhunske kvalitete, a garancija je do┬×ivotna - ka┬×e medicinska sestra dr. Maleti─ça.

 

 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!