TI ME LAŽEŠ NAJBOLJE...

11. SRPNJA 2009. 09:48h

Pet laži koje će vam svaka žena pokušati `prodati´

Tekst

Istina je: sve žene lažu, bilo da je riječ o cijeni cipela ili 'najboljem seksu na svijetu'. Donosimo pet najčešćih laži.

Vjerujete joj i obožavate ju. U dugoj ste sretnoj vezi i uvjereni da vam vaša draga uvijek govori istinu i samo istinu. Suočite se s realnošću: žene lažu. Da, baš sve žene lažu. Uglavnom je to kako bi zaštitile vaše osjećaje, ali i svoje od vas, piše AskMen.

Evo pet najčešćih ženskih laži:

1. Nisam ljuta

-.-Flickr-.-
Photo Flickr  
O, da, ljuta je. I to jako. I nemojte misliti da će je brzo proći. Kad-tad predbacit će vam nešto što ju je mučilo u trenutku kad se, kao, nije ljutila. Ova je laž jedna od najčešćih. Žene je koriste kako bi ostavile dojam da je sve u redu i kako bi se suzdržale od 'scena'. Sigurno ćete čuti tu rečenicu kad zaboravite njezin rođendan, ne nazovete ili ne odnesete smeće.

Ipak, tu je laž vrlo lako prepoznati. Kako su emocionalna bića, žene teško skrivaju svoje osjećaje, pa ćete na njihovim licima vrlo lako sve pročitati. 'Nisam ljuta' zapravo znači: da te mogu ubiti pogledom, odavno bi bio masakriran. Kolutanje očima, ljutit ton i pasivna agresija mogu vam to potvrditi.

2. Ne smeta mi što ideš u klubove sam s dečkima

'Woww', pa ona je uistinu 'najcool' djevojka koju ste ikada imali! Ne baš. Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, najčešće i nije. Svim je ženama bitno kamo idu njihovi dečki. Pogotovo ako je riječ o stiptiz-klubovima ili običnim noćnim klubovima u kojima su go-go plesačice.

Žene ovu laž najčešće izgovaraju kako ne bi ispale posesivne kučke, pa glume da im nije stalo gdje im se muškarci zabavljaju. Istina je da se žene osjećaju ugroženo ako im se muškarac nađe u seksualno kritičnoj situaciji s nekim drugim. Ipak, one to uporno odbijaju vjerovati i govore kako im ne smeta čak niti kada im partneri odmjeravaju druge žene u njihovoj prisutnosti.

3. Uopće nije bilo skupo

Žene su emancipirane. Plaćaju svoje račune, časte ekipu u kafiću i zarađuju dovoljno novca da financiraju svoje  shoppingiranje. Ipak, u zajedničkom životu uvijek dođe taj trenutak kad ona 'stvarno treba' još jedan par cipela, a on bi novi hard, kosilicu ili ubodnu pilu. Zato će ona često izustiti poznatu 'Ma, uopće nije bilo skupo. 50% je snižena cijena na rasprodaji'. Njemu ostaje jedino da se duri u tišini.

4. Trenutno nisam spremna za vezu

Ovo vam MORA biti jasno. Stvarno... Uglavnom slijedi još i 'tek sam izašla iz duge/teške veze' ili 'previše sam zaokupljena karijerom'.... Istina je ta da će zainteresirana slobodna žena sigurno naći načina da vas uključi u svoj život.

-.--.-
Čini li vam se da joj je neugodno, izbjegava kontakt očima, malo ili previše priča, izbjegava slučajne dodire ili ima tisuću isprika? Ne sviđate joj se. Pokupite ono malo dostojanstva što vam je ostalo i džentlmenski se oprostite od nje.

5. Ovo je bilo je**no!

A evo i jedne seksualne laži. Žene uglavnom ne žele povrijediti osjećaje 'druge strane', pa čak ni kad je on najgori na svijetu. Ili joj se jednostavno ne da ležati satima dok muškarac traži način kako da je zadovolji... Uz tu, najčešće su seksualne laži: svršim samo s tobom, imaš najdulji penis koji sam vidjela i dosad sam bila samo sa X muškaraca (gdje je X broj od tri do sedam).

Najbolje je da je ne tjerate da vas ocijeni u krevetu niti ispitujete o broju seksualnih partnera. Uostalom, kao da se vi niste nikada napili i napravili glupost.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!