28. VELJAčE 2012. 13:06h

Paris Hilton lansirala novu kolekciju satova

Foto

Život
0

Tekst

Jedna od najpoznatijih "profesionalnih" partijanerica na svijetu Paris Hilton (31) upravo je lansirala novu kolekciju satova. Ljubiteljice kamenčića, blještavila i glamura bit će i te kako zadovoljne novitetima koje možete pogledati u našoj galeriji. 

Elegantne sjajne narukvice, sjajni kamenčići i glitter savršeno će se uklopiti u svaki trendovski outfit. Modeli iz najnovije kolekcije donose dašak uzbudljivog hollywoodskog života te nezaobilaznu modnu avanturu u celebrity svijetu u kojem živi Paris Hilton.

Spomenimo i da je poduzetna Paris od 2003. do sada, što od obiteljskog biznisa, što od vlastitih poslova (linija cipela, parfema, satova, pojavljivanja u filmovima, ekstenzija za kosu s njezinim imenom, itd.) zaradila više od 100 milijuna dolara. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!