28. VELJAŔE 2012. 13:06h

Paris Hilton lansirala novu kolekciju satova

Foto

Život
0

Tekst

Jedna od najpoznatijih "profesionalnih" partijanerica na svijetu Paris Hilton (31) upravo je lansirala novu kolekciju satova. Ljubiteljice kamen─Źi─ça, blje┬Ütavila i glamura bit ─çe i te kako zadovoljne novitetima koje mo┬×ete pogledati u na┬Üoj galeriji. 

Elegantne sjajne narukvice, sjajni kamen─Źi─çi i glitter savr┬Üeno ─çe se uklopiti u svaki trendovski outfit. Modeli iz najnovije kolekcije donose da┬Üak uzbudljivog hollywoodskog ┬×ivota te nezaobilaznu modnu avanturu u celebrity svijetu u kojem ┬×ivi Paris Hilton.

Spomenimo i da je poduzetna Paris od 2003. do sada, ┬Üto od obiteljskog biznisa, ┬Üto od vlastitih poslova (linija cipela, parfema, satova, pojavljivanja u filmovima, ekstenzija za kosu s njezinim imenom, itd.) zaradila vi┬Üe od 100 milijuna dolara. 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!