DNEVNIK JEDNE ┬ŐEFICE

2. STUDENOG 2009. 21:54h

On je gad, ali mi je s njim savršeno voditi ljubav

Tekst

Ona radi na visokom polo┬×aju u jednoj banci i odgovorna je za sudbine brojnih ljudi. Unato─Ź svemu, stigne u┬×ivati u ┬×ivotu ┬Üto god on nosio.

Pro─Ĺe vikend ponovno je ponedjeljak. Na poslu totalno nabrijana atmosfera, posvuda strka i zbrka, no ja sam totalno opu┬Ütena. Nekako sam mirna, tijelo mi je zadovoljeno, sti┬×em odraditi sve zadatke. To je o─Źtio to ljudi, zadovoljno tijelo i zadovoljni duh. Uskoro po─Źinje sezona tenisa, ┬Üto me posebno veseli jer igram ligu. Veselim se tr─Źanju, dru┬×enju, a i dobila sam zanimljiv poziv iz Rijeke.

Zvao me N. i pozvao na vikend. Sad ─çete pomisliti 'ovoj nikad kraja', no negdje duboko u du┬Üi ja sam skitnica (ne dr┬×i me mjesto, jer ja sam skitnica bje┬×i mi se ─Źesto). Trebate se jednostavno odlu─Źiti ┬Üto ste, kako ─çete ┬×ivjeti i ┬Üto zapravo ho─çete od ┬×ivota.

No ipak, va┬×nije je znati ono ┬Üto ne─çete, a ja to sad to─Źno znam. Prije nisam znala ni ┬Üto ho─çu, da mogu u┬×ivati u ┬×ivotu, u puno─çi svakog dana, u svemu ono ┬Üto pri─Źinjava zadovoljstvo, bilo da je rije─Ź o hrani, vinu, pivu, tenisu, ┬Üetanju ili mu┬Ükarcima.

U torbici uvijek nosim samostoje─çe ─Źarape

Moram priznati da i za mene stoji ┬Üto sve jednu ┬×enu ─Źini ┬×enom. Da, to je dom, djeca (odrasla, naravno, jer je ponekad prednost rano roditi pa kasnije kao prava zrela ┬×ena mo┬×ete u┬×ivati). No, vratimo se na N. i Rijeku, gdje se nadam da ─çu provesti jedan ugodni vikend. Ne, sugurna sam da ─çu si napraviti divan vikend, a do tada . . .

Danas mi u onaj stan─Źi─ç dolazi moj najstariji u─Źenik M. Nismo dugo vodili ljubav, no to je prednost kod nas dvoje. I dalje mislim da je on onaj pravi mu┬Üki gad (oprostite na izrazu). Ne mislim da je pokvaren ─Źovjek, nego kukavica, papu─Źar i sve ono ┬Üto mi mislimo o frajerima koji nemaju petlju u ┬×ivotu. Za┬Üto sam onda s njm, pomislit ─çete. Zato jer nam je seks ludilo i samo ga zato koristim. Da, ba┬Ü to. . . Iskoristim ga i odem. Nema vi┬Üe emocija, ┬×elja da me nazove.

Ostaje mi samo osmijeh na licu i sretna gazim dalje. ─îekam nekog drugogog, pripremam se za njega i u┬×ivam u ┬×ivotu. Ina─Źe, ja uvijek volim mu┬Ükarcu priu┬Ütiti nekakvo iznena─Ĺenje pa mi je ovaj prohladni dan do┬Üao kao naru─Źen. U svojoj torbici uvijek imam samostoje─çe ─Źarape (kao rezervu) i korzeti─ç s halterima, koje sam odijenula specijalno za M.

'Uzimam svoj lijek bez brige da ─çu se predozirati'

Nisam se na┬Üminkala ve─ç sam samo na usnice stavila malo sjajila, obula ┬Ütikle i ogrnula kaput na sebe. Pozvonio je i ja sam mu otvorila vrata kroz koja sam ga odmah uvukla. Dok smo se ljubili tiho je promrljao 'hladno ti je, ima┬Ü kaput na sebi'. . . No, kad sam skinula kaput samo je ra┬Üirio o─Źi (o─Źito je zaboravio na moja ugodna iznena─Ĺenja). Volim ga odmah s vrata sur┬Üiti na krevet.

Iznad njega sam za ─Źas, ─Źujem ga kako ne┬Üto mrmlja, ali ja ve─ç u┬×ivam. Odmah zaboravljam dana┬Ünji dan, sve probleme na poslu, hladno─çu i pla─çanje ra─Źuna. . . Zavr┬Üio je zadovoljan i s osmijehom na licu, a ja sam skupila snage za sutra┬Ünje i za probleme u danima koji dolaze. Obo┬×avam svoj na─Źin na koji se rje┬Üavam stresa, uzimam svoj lijek bez brige da ─çu se predozirati.

Mo┬×ete pro─Źitati i prethodne kolumne:

Znam ja sebi pri─Źiniti krasna zadovoljstva

Seks je lijek za sve probleme

Informati─Źari su zvijeri u krevetu . . .

Oduvijek su mi fetiš štikle i seksi halteri

Za┬Üto visoki mu┬Ükarci vole male ┬×enice?

Svojim vrelim prstima srušio je moje predrasude

Dolaze novi s kojima ─çu se igrati!

Tijelu treba dobar seks!

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!