DNEVNIK JEDNE ŠEFICE

2. STUDENOG 2009. 21:54h

On je gad, ali mi je s njim savršeno voditi ljubav

Tekst

Ona radi na visokom položaju u jednoj banci i odgovorna je za sudbine brojnih ljudi. Unatoč svemu, stigne uživati u životu što god on nosio.

Prođe vikend ponovno je ponedjeljak. Na poslu totalno nabrijana atmosfera, posvuda strka i zbrka, no ja sam totalno opuštena. Nekako sam mirna, tijelo mi je zadovoljeno, stižem odraditi sve zadatke. To je očtio to ljudi, zadovoljno tijelo i zadovoljni duh. Uskoro počinje sezona tenisa, što me posebno veseli jer igram ligu. Veselim se trčanju, druženju, a i dobila sam zanimljiv poziv iz Rijeke.

Zvao me N. i pozvao na vikend. Sad ćete pomisliti 'ovoj nikad kraja', no negdje duboko u duši ja sam skitnica (ne drži me mjesto, jer ja sam skitnica bježi mi se često). Trebate se jednostavno odlučiti što ste, kako ćete živjeti i što zapravo hoćete od života.

No ipak, važnije je znati ono što nećete, a ja to sad točno znam. Prije nisam znala ni što hoću, da mogu uživati u životu, u punoći svakog dana, u svemu ono što pričinjava zadovoljstvo, bilo da je riječ o hrani, vinu, pivu, tenisu, šetanju ili muškarcima.

U torbici uvijek nosim samostojeće čarape

Moram priznati da i za mene stoji što sve jednu ženu čini ženom. Da, to je dom, djeca (odrasla, naravno, jer je ponekad prednost rano roditi pa kasnije kao prava zrela žena možete uživati). No, vratimo se na N. i Rijeku, gdje se nadam da ću provesti jedan ugodni vikend. Ne, sugurna sam da ću si napraviti divan vikend, a do tada . . .

Danas mi u onaj stančić dolazi moj najstariji učenik M. Nismo dugo vodili ljubav, no to je prednost kod nas dvoje. I dalje mislim da je on onaj pravi muški gad (oprostite na izrazu). Ne mislim da je pokvaren čovjek, nego kukavica, papučar i sve ono što mi mislimo o frajerima koji nemaju petlju u životu. Zašto sam onda s njm, pomislit ćete. Zato jer nam je seks ludilo i samo ga zato koristim. Da, baš to. . . Iskoristim ga i odem. Nema više emocija, želja da me nazove.

Ostaje mi samo osmijeh na licu i sretna gazim dalje. Čekam nekog drugogog, pripremam se za njega i uživam u životu. Inače, ja uvijek volim muškarcu priuštiti nekakvo iznenađenje pa mi je ovaj prohladni dan došao kao naručen. U svojoj torbici uvijek imam samostojeće čarape (kao rezervu) i korzetić s halterima, koje sam odijenula specijalno za M.

'Uzimam svoj lijek bez brige da ću se predozirati'

Nisam se našminkala već sam samo na usnice stavila malo sjajila, obula štikle i ogrnula kaput na sebe. Pozvonio je i ja sam mu otvorila vrata kroz koja sam ga odmah uvukla. Dok smo se ljubili tiho je promrljao 'hladno ti je, imaš kaput na sebi'. . . No, kad sam skinula kaput samo je raširio oči (očito je zaboravio na moja ugodna iznenađenja). Volim ga odmah s vrata suršiti na krevet.

Iznad njega sam za čas, čujem ga kako nešto mrmlja, ali ja već uživam. Odmah zaboravljam današnji dan, sve probleme na poslu, hladnoću i plaćanje računa. . . Završio je zadovoljan i s osmijehom na licu, a ja sam skupila snage za sutrašnje i za probleme u danima koji dolaze. Obožavam svoj način na koji se rješavam stresa, uzimam svoj lijek bez brige da ću se predozirati.

Možete pročitati i prethodne kolumne:

Znam ja sebi pričiniti krasna zadovoljstva

Seks je lijek za sve probleme

Informatičari su zvijeri u krevetu . . .

Oduvijek su mi fetiš štikle i seksi halteri

Zašto visoki muškarci vole male ženice?

Svojim vrelim prstima srušio je moje predrasude

Dolaze novi s kojima ću se igrati!

Tijelu treba dobar seks!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!