21. SIJEèNJA 2015. 22:48h

NOVOSTI Sa WhatApp aplikacijom poruke od sada i preko Weba

Foto

Život
0

Tekst

Popularna aplikacija za slanje mobilnih poruka WhatsApp, koju je prošle godine kupio Facebook za skoro 22 milijarde dolara, u srijedu je otkrila kako će se poruke sada moći slati i preko Internet browsera, prenosi agencija AFP.
 
Procjenjuje se kako WhatsApp ima više od 500 milijuna korisnika. Njezin Web servis bio bi 'ogledalo' smartphone aplikacije i zahtijevao bi, naravno, smartphone koji je spojen s Internetom. "Naš web sistem biti će samo produžetak vašeg telefona. Web browser preslikat će razgovore i poruke sa vašeg mobilnog ure?aja, što znači da će vaše poruke i dalje 'živjeti' u vašem telefonu', poručili su iz WhatsAppa.
 
Novi sustav slanja poruka biti će dostupan samo sa Google Chrome browserom, iPhone korisnici neće ga moći koristiti zbog 'ograničenja Apple platforme'. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!