9. STUDENOG 2011. 21:05h

Nijemac u Texas Hold'em pokeru osvojio 8,72 milijuna dolara

Foto

Život
0

Tekst

Nijemac iz Kelna, koji se profesionalno bavi igranjem pokera, osvojio je 8.72 milijuna dolara na svjetskom prvenstvu u pokeru u Las Vegasu, javlja DailyMail.

U finalu natjecanja Pius Heinz porazio je ─Źe┬Ükog igra─Źa Martina Staszka u Texas Hold'em pokeru, u kojoj igra─Źi imaju zajedni─Źkih 5 karata i dvije svoje. Heinz je imao asa i kralja, dok je njegov suparnik imao sedmicu i desetku, a zajedni─Źke karte nisu pomagale ni jednom igra─Źu.

Nakon pobjede Heinz je izjavio kako mu je to najsretniji dan u ┬×ivotu i kako jo┬Ü nije odlu─Źio ┬Üto ─çe s novcima.

Zanimljivo je da je skoro odustao od natjecanja, jer je prolazio kroz te┬Üki period posljednjih ┬Üest mjeseci, no ipak je odlu─Źio zaigrati jer je u pitanju svjetsko prvenstvo.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!