12. SIJENJA 2015. 23:56h

NEUNIŠTIVOST Fidel Castro (88) pismom Diegu Maradoni potvrdio da je živ

maradona

Foto

Život
0

Tekst

Fidel Castro poslao je pismo argentinskom nogometašu i svom prijatelju Diegu Maradoni, objavila je u ponedjeljak regionalna venezuelska televizijska postaja Telesur, dodajući da se pismom žele utišati glasine prema kojima je kubanski vo?a umro.
 
Stariji brat Castro u javnosti se nije pojavio niti se javno oglasio od polovine prosinca kada je njegov brat Raul dao izjavu o normalizaciji odnosa sa Sjedinjenim Državama, zbog čega su se pojavila naga?anja o pogoršanju njegova zdravstvenog stanja.
 
Telesur je na internetskoj stranici objavio fotografiju Maradone, koji je nedavno posjetio Kubu, kako čita pismo s potpisom 88-godišnjeg Fidela Castra. "Vo?a Kubanske revolucije Fidel Castro je živ. Napisao je pismo nogometnoj zvijezdi", stoji na web stranici.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!