VJEŠTINA ŽENSKOG DODIRA

13. SRPNJA 2008. 21:30h

Muške naj erogene zone

Cure navalite, Donovan vas čeka.

Foto

Život
0

Tekst

Muške naj erogene zone su: uši i sljepoočnice, kosa, usne, bradavice na grudima, unutrašnja strana ruke, trbuh, penis i mošnice, te butine.

Većini muškaraca seks je važniji od predigre, a pritom obično vode računa da partnerica bude zadovolj(e)na. Međutim, i oni imaju svoja tajanstvena mjesta na tijelu koja ih uzbuđuju i 'pale', osobito ako ih dodirne ženska ruka. Dakle, evo tih erogenih zona:

-.-www.gaycenter.eu-.-
Photo www.gaycenter.eu  
UŠI I SLJEPOOČNICE - živci na ušnoj školjci i na koži sljepoočnice izravno su povezani sa spolnim organima. Zato muškarci i te kako vole da ih njihova partnerica poljubi u uho. Čak i samo njeno disanje i šaputanje, kao i nježno maženje na ovom dijelu glave ima takav učinak da naprosto podivlja!

KOSA - također može biti predmet uzbuđenja. Osobito na korijenu vrata i u predjelu 'zulufa'. Najbolji put milovanja je od uha, preko vrata, do ramena. To će kod njega izazvati laganu jezu kože!

USNE - nisu stvorene samo za strastveno ljubljenje, nego i za milovanje, pipanje, lickanje, grickanje... To je najsigurniji dio predigre koju muškarac voli i traži.

BRADAVICE NA GRUDIMA - dijele muškarce u dvije grupe. Prva je osjetljiva na dodir bradavica, skoro kao i žene kojima je ovo jedna od najerogenijih zona. Druga grupa su oni koji smatraju da je to neugodno, jer ih golica. Ipak, nagovorite muškarca i recite mu neka se prepusti i isproba.

-.--.-
UNUTRAŠNJA STRANA RUKE - ima neobično glatku i nježnu kožu, kao kod beba. Mnogi muškarci i ne znaju da su tu smještene erogene zone. Baš zato, isplati vam se potruditi!

TRBUH - je najosjetljiviji u predjelu ispod pupka, otprilike dva prsta. Svako dodirivanje usnama, jezikom ili rukom, tj. prstima budi u njemu želju i obično tada počinje glasno uživati. Drugim riječima, 'presti k'o maca'!

PENIS I MOŠNICE - odnosno 20 centimetara njegovog prečnika spolnih organa su centar njegovog zadovoljstva. Ništa nije suviše, ni pogrešno!

BUTINE - su jednako osjetljive kao i ruke. Ipak, muškarci su najosjetljiviji na milovanje od koljena prema gore. Dakako, prema muškom 'ponosu'!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!