VJE┬ŐTINA ┬ÄENSKOG DODIRA

13. SRPNJA 2008. 21:30h

Muške naj erogene zone

Cure navalite, Donovan vas ─Źeka.

Foto

Život
0

Tekst

Mu┬Üke naj erogene zone su: u┬Üi i sljepoo─Źnice, kosa, usne, bradavice na grudima, unutra┬Ünja strana ruke, trbuh, penis i mo┬Ünice, te butine.

Ve─çini mu┬Ükaraca seks je va┬×niji od predigre, a pritom obi─Źno vode ra─Źuna da partnerica bude zadovolj(e)na. Me─Ĺutim, i oni imaju svoja tajanstvena mjesta na tijelu koja ih uzbu─Ĺuju i 'pale', osobito ako ih dodirne ┬×enska ruka. Dakle, evo tih erogenih zona:

-.-www.gaycenter.eu-.-
Photo www.gaycenter.eu  
U┬ŐI I SLJEPOO─îNICE - ┬×ivci na u┬Ünoj ┬Ükoljci i na ko┬×i sljepoo─Źnice izravno su povezani sa spolnim organima. Zato mu┬Ükarci i te kako vole da ih njihova partnerica poljubi u uho. ─îak i samo njeno disanje i ┬Üaputanje, kao i nje┬×no ma┬×enje na ovom dijelu glave ima takav u─Źinak da naprosto podivlja!

KOSA - tako─Ĺer mo┬×e biti predmet uzbu─Ĺenja. Osobito na korijenu vrata i u predjelu 'zulufa'. Najbolji put milovanja je od uha, preko vrata, do ramena. To ─çe kod njega izazvati laganu jezu ko┬×e!

USNE - nisu stvorene samo za strastveno ljubljenje, nego i za milovanje, pipanje, lickanje, grickanje... To je najsigurniji dio predigre koju mu┬Ükarac voli i tra┬×i.

BRADAVICE NA GRUDIMA - dijele mu┬Ükarce u dvije grupe. Prva je osjetljiva na dodir bradavica, skoro kao i ┬×ene kojima je ovo jedna od najerogenijih zona. Druga grupa su oni koji smatraju da je to neugodno, jer ih golica. Ipak, nagovorite mu┬Ükarca i recite mu neka se prepusti i isproba.

-.--.-
UNUTRA┬ŐNJA STRANA RUKE - ima neobi─Źno glatku i nje┬×nu ko┬×u, kao kod beba. Mnogi mu┬Ükarci i ne znaju da su tu smje┬Ütene erogene zone. Ba┬Ü zato, isplati vam se potruditi!

TRBUH - je najosjetljiviji u predjelu ispod pupka, otprilike dva prsta. Svako dodirivanje usnama, jezikom ili rukom, tj. prstima budi u njemu ┬×elju i obi─Źno tada po─Źinje glasno u┬×ivati. Drugim rije─Źima, 'presti k'o maca'!

PENIS I MO┬ŐNICE - odnosno 20 centimetara njegovog pre─Źnika spolnih organa su centar njegovog zadovoljstva. Ni┬Üta nije suvi┬Üe, ni pogre┬Üno!

BUTINE - su jednako osjetljive kao i ruke. Ipak, muškarci su najosjetljiviji na milovanje od koljena prema gore. Dakako, prema muškom 'ponosu'!

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!