21. VELJAE 2012. 19:29h

Modna industrija se napokon opet prilagođava ženama s oblinama

Foto

Život
0

Tekst

 

Otkako su prosječne žene svoje tijelo počele uspoređivati sa zvijezdama raskošnih oblina, kao što su dobitnica Grammyja Adele i novi seks simbol Christina Hendricks (na slici), i modna se industrija odlučila prilagoditi.

Sviđalo se to Karlu Lagerfeldu ili ne, Adele je uzor mnogim ženama. Slavni dizajner za nju je rekao da je “malo predebela”, no baš te obline i ženstvena figura ove su sezone ponovno u modi. Žene koje nose konfekcijske brojeve od 40 do 46 ponovno se osjećaju lijepima i poželjnima.

Lagerfeld se kasnije ispričao Adele, a ako je njezin oprost iskren, lako bi mogla nositi i neku njegovu reviju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!