19. VELJAŔE 2012. 00:37h

Miss Piggy nudi savjete za ljepotu

Foto

Život
0

Tekst

Nakon ┬Üto se Miss Piggy opet vinula me─Ĺu svjetske zvijezde s novim filmom o povratku Muppeta, ubrzo je postala ┬ôfaca┬ö i u svijetu ljepote. U posljednje vrijeme omiljena ┬ôgica┬ö redovito se pojavljuje na beauty-portalima s kozmetikom koju su joj posvetili poznati ameri─Źki brendovi MAC i OPI. U to ime izjavila je:

- Ove krasne ljude nadahnula sam moi, pa su zato i napravili tako dobru kozmetiku. Najbolje od svega, oni su odradili sav posao, a ja pri─Źu! Trÿs fantastique!

Miss Piggy spremno je ponudila i savjete za ljepotu:

- Ne mo┬×ete biti moi, ali mo┬×ete se ┬Üminkati i odijevati poput mene, to ─çe vam pomo─çi da izgradite vlastiti stil. Za moi, stil je sve ono ┬Üto je zabavno! Vi ste vi! I budite to ┬Üto jeste! Budite glamurozni, zabavljajte se!

Smijte se u lice kriti─Źarima, rugajte se cinicima. Imate vi ono ne┬Üto, pa izvucite najbolje iz toga! Moja kolekcija slavi apsolutno u┬×ivanje u tome da bude┬Ü svoja. I zapamtite, istinska ljepota proizlazi iz toga da volite sebe. Ako vam je to problem, mogu li predlo┬×iti da volite - moi?

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!