20. KOLOVOZA 2015. 12:33h

LJUBAV NA POSLU Svaki deseti Hrvat i Hrvatica bili u vezi sa šefom

Ljubavnici uhva─çeni na djelu
foto: You Tube

Foto

┼Żivot
0

Tekst

Ljubavne veze na poslu u današnje vrijeme sve su manje tabu tema. Ipak, nije isto biti zaljubljen u kolegu ili nadre?enog. Koliko je vas bilo zaljubljeno u svog šefa ili šeficu istra┼żio je portal Moj posao u anketi provedenoj na više od 700 ispitanika.

Velika ve─çina ispitanika (75%) ka┼że da nikada nisu bili zaljubljeni u svog šefa/šeficu. Mnogi od njih komentiraju da im je sama pomisao na takvu ideju odbojna, dok neki tvrde kako znaju da 'takvih slu─Źajeva ima jako puno'.

"Posao i zabava se ne miješaju. Biti prijatelj (s nadre?enim) je ok, ali ništa više od toga", komentira jedan ispitanik, a drugi dodaje: "To je valjda najgluplje nešto što mo┼żeš napraviti na poslu."

Ipak, 14% ispitanika priznaje da je bilo zaljubljeno u svog šefa/šeficu, ali da je sve ostalo samo na maštanju.

Sa šefom, odnosno šeficom, u vezi je bilo 11% ispitanika.

 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!