28. O×UJKA 2012. 14:16h

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane ko┬×e

Foto

Život
0

Tekst

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane ko┬×e. A da bi ko┬×a bila pravilno njegovana, potrebno je omogu─çiti joj da di┬Üe te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pru┬×amo. Jedino je pravilno o─Źi┬Ü─çena ko┬×a u mogu─çnosti apsorbirati sve aktivne sastojke koji su joj potrebni. Upravo je ─Źi┬Ü─çenje namjena nove linije iz Nuxea za 2012. godinu.

┬Äenstvenija, s novim mirisima i teksturama koji izazivaju ovisnost, linija za ─Źi┬Ü─çenje nje┬×ne ru┬×i─Źaste nijanse bogata je laticama ru┬×i─Źaste ru┬×e iz Damaska s bazom kokosa i sjemenki pamuka koji ┬Ütite hidrolipidni sloj ko┬×e.
 
U liniji se nalaze proizvodi koji ─çe zadovoljiti sve tipove ko┬×e, no s posebnim naglaskom na osjetljivu. Ono ┬Üto se kod Nuxeovih proizvoda posebno nagla┬Üava jest da su potpuno u skladu s prirodom, bez parabena, sapuna, alkohola i fenoksietanola, a neki od proizvoda imaju i vi┬Üe od 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Novu liniju ─Źine ┬ľ micelarna nje┬×na voda za ─Źi┬Ü─çenje, hranjivo mlijeko za ─Źi┬Ü─çenje, nje┬×ni toniziraju─çi losion, kremasti gel za ─Źi┬Ü─çenje, micelarna pjena za ─Źi┬Ü─çenje, nje┬×an gel-piling te pro─Źi┬Ü─çavaju─ça kremasta maska.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!