28. OžUJKA 2012. 14:16h

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože

Foto

Život
0

Tekst

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože. A da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo. Jedino je pravilno očišćena koža u mogućnosti apsorbirati sve aktivne sastojke koji su joj potrebni. Upravo je čišćenje namjena nove linije iz Nuxea za 2012. godinu.

Ženstvenija, s novim mirisima i teksturama koji izazivaju ovisnost, linija za čišćenje nježne ružičaste nijanse bogata je laticama ružičaste ruže iz Damaska s bazom kokosa i sjemenki pamuka koji štite hidrolipidni sloj kože.
 
U liniji se nalaze proizvodi koji će zadovoljiti sve tipove kože, no s posebnim naglaskom na osjetljivu. Ono što se kod Nuxeovih proizvoda posebno naglašava jest da su potpuno u skladu s prirodom, bez parabena, sapuna, alkohola i fenoksietanola, a neki od proizvoda imaju i više od 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Novu liniju čine – micelarna nježna voda za čišćenje, hranjivo mlijeko za čišćenje, nježni tonizirajući losion, kremasti gel za čišćenje, micelarna pjena za čišćenje, nježan gel-piling te pročišćavajuća kremasta maska.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!