7. SRPNJA 2015. 07:43h

LIJEPE I ODLUčNE Zaustavljaju konja u galopu i ulaze u kuću koja gori

Foto

Život
0

Tekst

U Moskvi se tijekom 2014. godine za strance udalo preko 2 000 Ruskinja (foto tenisačica Marija Šarapova), govore podaci matične službe ruskog glavnog grada. Usprkos različitoj kulturi, povijesti, pa čak i religiji, Ruskinje su u stanju izgraditi kvalitetne odnose s muškarcima bilo koje nacionalnosti.

Tome doprinosi „jedinstven genetski kod koji se prenosi s koljena na koljeno”, smatra poznata ruska provodadžijka, TV voditeljica Roza Sjabitova. „Kod nas voljeti znači isto što i žaliti, što nam omogućava da se prilagodimo svakom muškarcu. Upravo zbog ove osobine nas cijene svi muškarci svijeta”, objašnjava.

Ruska će žena, kaže mit, zaustaviti konja u galopu i ući u kuću koja gori. O tim i kojekakvim drugim prednostima traženja životne partnerice u Rusiji piše rbth.com.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!