24. SIJEèNJA 2012. 13:24h

Lara Stone u reklami pozira odjevena samo u traperice Calvina Kleina

Lara Stone

Foto

Život
0

Tekst

Ležeći na stijenama St. Bartsa u društvu nestvarno zgodnog modela Matthewa Terryja, 28-godišnja Lara Stone pozira odjevena samo u traperice Calvina Kleina, čije je zaštitno lice još od 2007. godine.

– Volim biti dio kampanja za modnu kuću Calvin Klein, super je što mogu odglumiti različite tipove žena – rekla je Lara za Vogue.

Osim traperica na St. Bartsu snimila je i kampanju za glavnu kolekciju u kojoj pokazuje sve svoje čari odjevena samo u bijeli sako i s vrtoglavo visokim potpeticama. Fotografije potpisuje ugledni fotografski dvojac Mert Alas i Marcus Piggott, koji je sura?ivao sa zvijezdama poput Madonne, Gisele Bundchen i Victorije Beckham na kampanjama dizajnera kao što su Louis Vuitton, Missoni i Giorgio Armani. Za styling je zaslužan Karl Templer.

Modelu Matthewu Terryju, bivšem osobnom treneru, ovo je prva veća kampanja nakon što je prošle godine otkriven kao Fordov model. A u kampanji su sudjelovali i kineski supermodel Liu Wen, britanski model Lily Donaldson, Myles Crosby te Toni Garrn.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!