10. TRAVNJA 2011. 19:25h

Karl Lagerfeld dizajnirao bo─Źice za Diet Coke

Dizajner Karl Lagerfeld predstavlja Chanel kolekciju jesen zima 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Coco Rocha, Jeneil Williams i Heidi Mount zvijezde su najnovije kampanje za Diet Coke, ─Źiju je bo─Źicu za ovu priliku dizajnirao Karl Lagerfeld. Rezultat ove ekskluzivne suradnje ┬Üarmantna je bo─Źica Cole, koja dolazi u tri varijante, te ─çe se ovoga ljeta pojaviti samo u biranim trgovinama. Predvi─Ĺa se kako ─çe se bo─Źice, koje ─çe se prodavati odvojeno ili kao dio box seta, doslovce razgrabiti.

To i ne ─Źudi jer se sve na ┬Üto Karl Lagerfeld stavi svoj potpis, a nije basnoslovno skupo poput Chanela, proda do posljednjeg komada. Sjetimo se samo odje─çe koje je svojevremeno dizajnirao za H&M (bojimo se pomisliti koliko bi sati Hrvatice bile tek za to spremne stajati u redu). 

A sam Kaiser Karl objasnio je kako je s posebnim gu┬Ütom dizajnirao bo─Źice, budu─çi da je Diet Coke njegovo omiljeno pi─çe, koje mu batler donosi u najfinijim kristalnim ─Źa┬Üama. 

- Kao ┬Üto svi znaju, pijem samo Diet Coke i ni┬Üta drugo. I no─çu i danju - rekao je njema─Źki modni dizajner, za kojega se pri─Źa kako je 2001. godine izgubio 45 kilograma upravo zahvaljuju─çi tom pi─çu.  Navodno se njegova prehrana sastojala isklju─Źivo od kuhanog povr─ça i Diet Cole. 

Ina─Źe, bo─Źice Cole do sada su "odijevali" i Matthew Williamson, Gianfranco Ferre, Marni i Roberto Cavalli. 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!