┬ŐIK NE ┬ŐOK

16. STUDENOG 2008. 10:24h

Kakvi se nokti nose ove jeseni i zime?

Tekst

Ove su jeseni i zime u trendu mornarskoplave, ─Źokoladnosme─Ĺe, ljubi─Źaste i sive boje.

-.--.-
Kad je u pitanju njega izgleda, posebnu pa┬×nju trebamo posvetiti svojim noktima, pi┬Üe Becomegorgeous.

Ove sezone svoje nokte mo┬×ete obojiti na razne na─Źine, od boje ebanovine, do sofisticirano prozirne. U modi su lagano zaobljeni nokti obojani tamnim tonovima.

Posebno su trendi mornarskoplave boje, ─Źokoladnosme─Ĺe, ljubi─Źaste i sive boje. Ova je sezona posebno pogodna za sna┬×ne ┬×ene koje stilom izra┬×avaju svoj osebujan karakter.

Ipak, stilom trebate izraziti sofisticiranost, a ne nastojati ┬Üokirati okolinu. Nokte nosite ┬Üto kra─çe i oblikujte ih ovalno, kako bi izgledali nje┬×no.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!