ŠIK NE ŠOK

16. STUDENOG 2008. 10:24h

Kakvi se nokti nose ove jeseni i zime?

Tekst

Ove su jeseni i zime u trendu mornarskoplave, čokoladnosmeđe, ljubičaste i sive boje.

-.--.-
Kad je u pitanju njega izgleda, posebnu pažnju trebamo posvetiti svojim noktima, piše Becomegorgeous.

Ove sezone svoje nokte možete obojiti na razne načine, od boje ebanovine, do sofisticirano prozirne. U modi su lagano zaobljeni nokti obojani tamnim tonovima.

Posebno su trendi mornarskoplave boje, čokoladnosmeđe, ljubičaste i sive boje. Ova je sezona posebno pogodna za snažne žene koje stilom izražavaju svoj osebujan karakter.

Ipak, stilom trebate izraziti sofisticiranost, a ne nastojati šokirati okolinu. Nokte nosite što kraće i oblikujte ih ovalno, kako bi izgledali nježno.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!