┬ŐTO, KADA, KAKO?

26. RUJNA 2008. 22:58h

Kako izgledati neodoljivo u osam koraka

Tekst

Gotovo svatko mo┬×e izgledati lijepo bez obzira na genetski odre─Ĺene kvalitete. Donosimo nekoliko jednostavnih savjeta kako izgledati ljep┬Üe.

1. Eksperimentirajte sa ┬Üto vi┬Üe stilova odijevanja i tipova frizura. Kako ─çete ina─Źe otkriti ┬Üto vam najbolje stoji? Ne trebate se bojati ako tu i tamo do┬×ivite modnu katastrofu jer ─çete na kraju prona─çi stil kojima vam najvi┬Üe odgovara.

2. Vje┬×bajte svaki dan kako bi va┬Üe tijelo bilo u top-formi. Nije bitno ako imate ravne grudi ili kratke noge. Sve dok vam je tijelo zdravo i primjerene te┬×ine, izgledat ─çete super.

3. Ovla┬×ivanje nije bitno jedino za va┬Üe lice. Nano┬Üenja losiona na cijelo tijelo odr┬×avat ─çe ga glatkim. Potrebno je povremeno napraviti i piling kako biste uklonili mrtve stanice. Bitno je vla┬×iti ruke, laktove i koljena koji su podlo┬×niji isu┬Üivanju.

4. Perite lice dvaput dnevno i uvijek upotrebljavajte sredstvo za ─Źi┬Ü─çenje lica, ovla┬×iva─Ź i ponekad toner. Pitajte svoj dermatologa ┬Üto je najbolje za va┬Üu ko┬×u. Na odmet nije ni stavljanje maske za ─Źi┬Ü─çenje lica, ali ne previ┬Üe jer prekomjerno kori┬Ütenje mo┬×e s lica ukloniti esencijalna ulja.

5. Odr┬×avajte va┬Üe obrve i ─Źupajte ih ─Źesto. ─îesto ─Źupanje istih dugoro─Źno ih mo┬×e prorijediti, pa ─çe svako sljede─çe ─Źupanje biti manja muka. Ako niste sigurno da posao radite kako treba, oti─Ĺite profesionalnom kozmeti─Źaru.

6. Pri stavljanju ┬Üminke bitno je da je nanosite pri dobrom osvjetljenju. Mo┬×ete izgledati dobro u zadimljenoj i mra─Źnoj prostoriji, no izlaskom na sunce pogre┬Üno nano┬Üenje ┬Üminke mo┬×e postati o─Źito.

7. Uvijek upotrebljavajte isti parfem, pa ─çe vas ljudi prepoznati po mirisu. Nanesite ga na vrat, ruke, dlanove i koljena. Ipak, nemojte pretjerivati.

8. Da biste odr┬×ali nokte lijepima i jakima, re┬×ite ih ─Źesto. Uskladite boju laka s odje─çom i klonite se crnog laka. Ako naginjete tamnim bojama, radije upotrijebite tamnoljubi─Źastu.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!