ZA LJEPŠE MEĐUNOŽJE

24. TRAVNJA 2009. 15:55h

Kako depilirati, 'ispiercati' i tetovirati penis

Tekst

Muškarci bi genitalije trebali brijati, što zbog zdravlja, što zbog estetike, no čini se da zbog predrasuda to čine rjeđe od žena.

Većina se žena 'dolje' depilira. Ok, znamo da vam nismo rekli ništa novoga. Zato ćemo ovaj članak posvetiti svim muškarcima koji o depilaciji muških intimnih dijelova znaju manje nego o ženskim.  

-.-sxc.hu-.-Muško tijelo
Muško tijelo
Photo sxc.hu  

Svemu tome najbolje svjedoči i činjenica da ni u salonima za uljepšavanje ne žele pričati o tome, niti takvo što imaju ponuđeno na svojim cjenicima.

Muškarci bi tako, sudeći prema kozmetičkim salonima, trebali brijati noge, prepone, prsa, leđa, ali genitalije - ne.  

S druge strane, muškarci zaziru od žena koje se ne depiliraju, dok većina njih o tome ne vodi računa. Žene bi također htjele obrijanog dečka, ali većini je neugodno to reći naglas.

Potrudili smo se saznati sve načine kojima možete uljepšati svoje 'luleke', s obzirom na to da se odgovori na ovakva pitanja još uvijek mogu pronaći samo na - forumima.

Krema za brijanje, žilet i trimer

Vjerojatno je svatko od vas čuo za slavnu rečenicu u kojoj se tvrdi kako penis nakon brijanja djeluje većim nego što zapravo jest. Osim toga, muškarci bi se brijati trebali zbog higijene i estetike.  

Za depilaciju vam treba samo nekoliko stvarčica. Osobito treba pripaziti na pjenu za brijanje. Pjena kojom inače brijete lice nije adekvatna pa ćete se tako morati zaputiti u drogeriju i pronaći kremu za brijanje intimnih dijelova. U suprotnom, mogli biste dobiti i ne baš najsretniji osip. Vaša djevojka ne želi da izgledate kao rak, a pretpostavljamo da ni vi niste oduševljeni tom idejom.  

Muškarci koji se depiliraju nisu metroseksualci i homoseksualci. Ovakve predrasude su krajnje nepoželjne i nepotrebne. Muška depilacija poželjna je zbog zdravlja, ali i estetike.
Osim kreme za brijanje, koristite britvicu, a iskusniji se mogu poslužiti i trimerom. Nakon što se oboružate svim sredstvima, krenite se uljepšati. Potezi britvicom trebali bi biti usmjereni od nogu prema pupku kako biste izbjegli hrapavost. Savjetujemo vam da depilaciju odradite na mokroj koži kako je ne biste iziritirali.

Tetovaže su još uvijek bauk, a piercing je poželjan   

Kako bismo vam otkrili sve o uljepšavanju međunožja, kontaktirali smo i Tattoo & piercing salon 'Zagreb' pa smo doznali koliko često se muškarci odlučuju za piercing ili tetovažu na i oko penisa.

- Muškarci se rjeđe odlučuju za tetovaže. Mjesečno ih napravimo svega pet. Pretpostavljamo da je to zbog straha od boli, naročito zato što je riječ o tom, za

-.--.-Usne
Usne
muškarce osjetljivom dijelu tijela. Međutim, to je najobičnija predrasuda jer tetoviranje genitalija ne boli više o tetoviranja bilo kojeg drugog dijela tijela - rekla nam je Ivona Štefan iz tog studija.    

Ona tvrdi kako muškarci za genitalije uglavnom odabiru tribal i font crteže, ali da se ipak najčešće odlučuju za piercing.

Piercing najradije stavljaju na mošnju ili ga provode kroz frenulum i uretru, a poznatiji je pod nazivom Princ Albert. Proces zacjeljivanja traje 4 do 6 tjedana, a prva dva tjedna trebali biste se odreći seksualnih odnosa.  

U tom studiju tvrde kako se muškarci odlučuju za piercing zbog stimulacije tijekom seksualnih odnosa. Odvažnijima će to biti zasigurno razlog više za posjetu piercing studiju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!