NJEGA ZA NJU

11. TRAVNJA 2010. 15:21h

Jednostavnim trikom sprije─Źite lomljenje noktiju

Ruke

Foto

Život
0

Tekst

Kako se vaši nokti ne bi lomili te kako bi ostali što ljepši, upotrijebite mali trik prilikom manikure.

Lijepi nokti odraz su higijene i zdravlja. No, iako nam nekada zadaju muke trebali bismo im posvetiti posebnu pa┬×nju. Ako nemate vremena za profesionalnu manikuru, odvojite malo vremena i sami ih njegujte.

Kada se odlu─Źite ukrasiti nokte posebnim lakom kako bi dobili jo┬Ü ljep┬Üi izgled, va┬×no je na umu imati jo┬Ü jednu stvar. Nikada ne nanosite lak na kuteve noktiju. Lak ─çe oslabiti nokat te ─çe se br┬×e i lak┬Üe lomiti. Stoga, sljede─çi put obratite pa┬×nju na to.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!