TJEDNI HOROSKOP

16. SIJEèNJA 2009. 08:13h

Jarac

Tekst

Tjedni horoskop za razdoblje od 16. do 22. siječnja 2009. godine.

Ljubav: Ovog tjedna će kvaliteta emocionalne veze najviše ovisiti o tome koliko vremena provodite zajedno te razmjenjujete mišljenja i stavove. Bliskost kakvu priželjkujete nije moguće postići na drugi način.

Posao: Otežano ćete se nositi s obvezama. Osjećat ćete povećan umor i zasićenje od svakodnevnog ritma. Odmor vam je neophodan. Ne uzimajte si posla preko vikenda već se razonodite u društvu dragih ljudi.

Zdravlje: Počnite se rješavati loših navika.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!