4. LISTOPADA 2012. 20:05h

Hrabri telefon slavi svoj 15. ro─Ĺendan

Telefon

Foto

Život
0

Tekst

Hrabri telefon proslavit ─çe u nedjelju 7. listopada u Arena Centru svoj 15. ro─Ĺendan, te poziva djecu i roditelje da mu se pridru┬×e na proslavi i kreativnim radionicama.

U okviru obilje┬×avanja 15 godina rada Hrabri telefon je u partnerstvu s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizirao projekt nacionalnog opsega ┬äJa i moje potrebe┬ô u koji se uklju─Źilo 40-ak hrvatskih osnovnih
┬Ükola. ┬Őkole su s djecom provele jedinstvene radionice o dje─Źjim potrebama kako bi saznali ┬Üto djeca uistinu trebaju i kako bi dobivene informacije koristili u osmi┬Üljavanju budu─çih programa i akcija. Tako ─çe radovi oko 1500 djece iz cijele Hrvatske, kao rezultat projekta, biti prezentirani na velikom platnu na proslavi 15. ro─Ĺendana Hrabrog telefona.

Podsjetimo Hrabri je telefon u 15 godina rada odgovorio na vi┬Üe od 120 tisu─ça poziva djece, roditelja i stru─Źnjaka, a proveo je grupni preventivni rad s vi┬Üe od 2.300 djece, a u rad je uklju─Źeno oko 700 volontera i stru─Źnih suradnika, koji izravno rade s djecom i roditeljima, te organiziraju edukativne akcije ali i supervizije.

- Ujedno, Hrabri telefon je aktivan na znanstveno-istra┬×iva─Źkom podru─Źju, u demokratizaciji i razvoju civilnoga dru┬Ütva te ┬Üirenju mre┬×e socijalnih usluga u lokalnim zajednicama i cijeloj Hrvatskoj - zaklju─Źuju u Hrabrom telefonu.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!