ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

12. SIJEŔNJA 2010. 00:50h

Horoskopski znak otkriva kakvi ste u krevetu

Tekst

Ako je suditi po zodijaku, svaki znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod plahte. Neki su strastveniji, neki nje┬×niji. . .

Mjesec u kojem smo ro─Ĺeni, odnosno na┬Ü horoskopski znak lako mo┬×e dati uvida i u na┬Ü karakter. Tako, naime, tvrde mnogi astrolozi, a ve─çina nas u to i vjeruje. No, osim karaktera, horoskopski znak navodno mo┬×e otkriti i kakvi smo ljubavnici. Ako je suditi po zodijaku, svaki znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod plahte.

Ovan

-.--.-Ovan
Ovan
┬Äena: Ovnice seksu pristupaju direktno i potpuno otvoreno jer je njima seks jedna od najva┬×nijih, ako ne i najva┬×nija stvar u vezi. Zbog toga, ako Ovnici ne odgovara seks, malo je ┬Üto mo┬×e zadr┬×ati u nekom odnosu. Me─Ĺutim, sretnici koji kraj sebe imaju Ovnicu, jako dobro znaju da ova dama vrlo ─Źesto i sama inicira seksualne odnose i da se u trenu mo┬×e transformirati iz vatrene domine u maznu ┬×enu. ┬Äenskim Ovnovima najbolje odgovara polo┬×aj kada je ona na mu┬Ükarcu i kada vodi igru.

Mu┬Ükarac: Iako ga se smatra jednim od najboljih ljubavnika u ┬Ĺzodijaku┬ĺ, mu┬Ükaraca Ovan vrlo ─Źesto ne misli na svoju partnericu. Naime, njih krasi velika seksualna energija koju ponekad koriste prebrzo. Ipak, u vezi s Ovnom ne morate strahovati od tabua. Oni su otvoreni za seks bilo kad i bilo gdje, a nisu izbirljivi ni po pitanju poza.

Bik

┬Äena: Mo┬×da ─çe vam na prvi pogled izgledati tromo i pitomo, no ono ┬Üto ─çete do┬×ivjeti od ┬×ene Bika u krevetu sve je samo ne to. Seksulani nagoni ┬×ene Bika su vrlo jaki, no to ne zna─Źi da nije rije─Ź o romanti─Źnim du┬Üama. One su jako strastvene i ne libe se preuzeti inicijativu i zavrtjeti vam pamet. ┬Äene Bikovi se brzo zasite jedne poze pa ih tijekom seksualnih odnosa vole promijeniti nekoliko.

Mu┬Ükarac: Rije─Ź je o mu┬Ükarcu koji je, unato─Ź tome ┬Üto ostavlja dojam smirenosti i samouvjerenosti, poprili─Źno nesiguran, bolje re─Źeno stidljiv. No, to ne zna─Źi da je lo┬Ü ljubavnik, naprotiv. Uz nekoliko rije─Źi ohrabrenja kraj sebe biste mogli imati jako potentnog partnera koji ─çe u┬×ivati u tome da ste dominatni u seksu.

Blizanci

-.--.-Blizanci
Blizanci
┬Äena: Kod ┬×ene Blizanca ne o─Źekujte strast koja ─çe vas pomesti s nogu. Njima su va┬×niji duboki razgovori, povjerenje i razumijevanje zbog ─Źega se te┬×e zaljubljuj. No, onda kad ih uspijete zavesti, posebice u njihovim kasnijim godinama, mo┬×ete osjetiti svu nje┬×nost koju Blizanke pru┬×aju kao ljubavnice. Ukoliko ┬×elite probuditi vatru u njima, ljubite im ramena i vrat.

Mu┬Ükarci: Na prvu loptu mu┬Ükarca Blizanca ne─çete do┬×ivjeti kao nekog fatalnog zavodnika. No, ne─çete se ni sna─çi, a ve─ç ─çete se na─çi kod njega u stanu jer oni jednostavno ne prihva─çaju ne kao odgovor. Vrlo vjerojatno da ne─çe po┬×aliti jer je rije─Ź o ljubavniku koji je vrlo ma┬Ütovit i osjetljiv i ne boji se uputiti partnericu kako da mu pru┬×i veliko zadovoljstvo, a on ─çe vam vratiti istom mjerom.

Rak

┬Äena: Zasigurno najnje┬×niji horoskopski znak koji postoji u zodijaku, bilo da je rije─Ź o ljubavi ili o seksu. Njima treba dosta dugo vremena da se opuste, no tada postaju gotovo ovisne o fizi─Źkom kontaktu. Ipak, to se odnosi samo na to kad su u stalnim vezama jer samo sa stalnim partnerom mogu osjetiti potpuno zadovoljenje. Njihovo cijelo tijelo je jedna velika erogena zona koju mo┬×ete posebno nadra┬×iti nje┬×nim poljupcima, prete┬×ito u dijelu stopala.

Mu┬Ükarac: Rakovi su, ako ni┬Üta drugo, uvijek spremni na seks. Kod njih je jedini problem ┬Üto ─Źesto fizi─Źku privla─Źnost znaju mije┬Üati sa ljubavlju, zbog ─Źega se ponekad zaletavaju u odnose koje ne bi trebali. Njihove erogene zone su u┬Üi.

Lav

┬Äena: Emancipirane Lavice u ┬×ivotu, pa tako i seksu, svog partnera do┬×ivljavaju kao roba koji ih mora zadovoljavati u svakom pogledu. Iako je uzbu─Ĺuju milovanja po kosi, ono ┬Üto je mo┬×e posebno privu─çi kod mu┬Ükarca je njegova veli─Źina i to doslovno u svakom pogledu.

Mu┬Ükarac: Lavovi su komotni pa se u seksualne igrice upu┬Ütaju samo unutar svoja ─Źetiri zida i to po mogu─çnosti u krevetu. Njegove erogene zone prote┬×u se diljem njegova tijela, no ono ┬Üto ga posebno uzbu─Ĺuje jest to da vas promatra tijekom seksa. Lavovi su ve─çini ┬×ena neodoljivi.

Djevica

-.--.-Djevica
Djevica
┬Äena: Suprotno zna─Źenju imena koji nosi ovaj horoskopski znak, Djevice su poprili─Źno promiskuitetne. Ako je znate napaliti, ne birat ni mjesto ni vrijeme, ali ni pozu. Me─Ĺutim, ako joj dosadite, to ─çete vrlo brzo i shvatiti i to ba┬Ü po tome ┬Üto ─çe tra┬×iti izlike da izbjegne seksualne odnose s vama.

Mu┬Ükarac: Djevicama je seks kao ne┬Üto ┬Üto ide ┬Ĺusput┬ĺ. Ako od ovog znaka o─Źekujete nekakvu inicijativu, ne nadajte joj se. Ipak, nije sve tako crno. Ukoliko ste vi dovoljno provokativni, a on vas voli svim srcem, dobit ─çe po┬×rtvovanog ljubavnika u svakom pogledu.

Vaga

┬Äena: Nje┬×ne i suptilne, pomalo egoisti─Źne ┬×ene Vage, ─Źini se, u┬×ivaju u tome da pate. No, to je samo po pitanju ljubavi jer su u seksu poprili─Źno zahtjevne. Njen partner mora biti izdr┬×ljiv i spreman udovoljiti njenim seksualnim ┬×eljama barem dvaput dnevno, uz to joj daju─çi komplimente na ra─Źun fizi─Źkog izgleda. ┬Äena Vaga je zavodnica u svakom smislu te rije─Źi.

Mu┬Ükarac: Ono ┬Üto osvaja kod ovog mu┬Ükarca su pogled i osmijeh. Dok je kao mla─Ĺi vrlo potentan i sklon mijenjaju partnerica, kasnije s godinama postaje pomalo lijen. Ve─çina Vaga u seksu poklanja veliku pa┬×nju ljubavnicama, dok onaj jedan manji dio ipak gleda samo sebe.

┬Őkorpion

┬Äena: ┬Őkorpionke su ─Źista vatra me─Ĺu plahtama. Poka┬×ite interes i zavrtjet ─çe vas u strasti kakvu nikada do tada niste osjetili. Naime, ┬×ene ┬Őkorpioni se do┬×ivljavaju kao jedne od najboljih ljubavnica u astrologiji. One su otvorene za sve prijedloge i mogu─çnosti, a zadr┬×at ─çete je samo ako ste u krevetu maestro.

Mu┬Ükarac: ┬Őkorpion je simbol seksualnosti i jo┬Ü je u anti─Źkim vremenima progla┬Üen najboljim ljubavnikom svih vremena. Me─Ĺutim, oni rijetko ostaju vjerni jednoj ┬×eni ako nisu u potpunosti zaljubljeni. No, ako ih uspijete osvojiti i privoliti da vam poklone ljubav, bit ─çe vam vjerni do smrti.

Strijelac

-.--.-Strijelac
Strijelac
┬Äena: Iako od ┬×ena Strijelaca ne─çete ─Źuti puno pri─Źa o seksu, one u spava─çoj sobi pokazuju sasvim druga─Źije lice. Ma┬Ütovite su i otvorene za svaku pozu, a to ┬Üto ─Źinite odobravat ─çe glasnim uzdasima. Ipak, kod ┬×ena Strijelaca pripazite i na romantiku. Ako je ┬×elite u potpunosti razuzdati, potrudite se pripremiti romanti─Źan ugo─Ĺaj.

Mu┬Ükarac: Strijelcima je, kada je u pitanju krevet, totalno proma┬Üeno ime. Naime, oni i nisu toliko potentni koliko bi se o─Źekivalo, a nisu ni pretjerano ma┬Ütoviti. No, to ih ne─çe omesti da malo ┬Ĺvrludaju┬ĺ, posebice u ranijim godinama. Na┬×alost, kad je on u pitanju, to ne─çe shvatiti kao prijevaru.

Jarac

┬Äena: Iako na ┬Ĺprvu┬ĺ djeluju hladnokrvnu, ┬×ene Jarci trebaju puno nje┬×nosti. One u svojoj glavi ┬×ive u vremenu dama i vitezova i od svog mu┬Ükarca o─Źekuju da bude njihov vitez na bijelom konju. One vole seks, u┬×ivaju u seksu, ali im je potrebno da se prije toga osjete kao da su vam jedine na svijetu.

Mu┬Ükarac: Od njega ne─çete dobiti poklone i cvije─çe, jer je previ┬Üe racionalan, no on ─çe biti va┬Üa sigurna luka kada god je trebate. Mo┬×da vam se ne─çe otvoriti odmah, ali ako se osjeti voljenim, pru┬×it ─çe vam najljep┬Üe trenutke u ┬×ivotu. Pru┬×ite mu osje─çaj sigurnosti, a on ─çe vam zauzvrat pru┬×iti najljep┬Üe seksualne u┬×itke.

Vodenjak

-.--.-Vodenjak
Vodenjak
┬Äena: ┬Äene Vodenjaka jednostavno moraju biti posebne i to naj─Źe┬Ü─çe same potenciraju. Mnogi ih do┬×ivljavaju vrlo perverznima jer su spremne probati sve ┬Üto im se ponudi. No, one zapravo ┬×ele sve ┬Üto im mo┬×e pru┬×iti seksualni u┬×itak. Spremne su probati puno partnera dok se kona─Źno ne smire uz jednog.

Mu┬Ükarac: Vodenjaci su savr┬Üeni ljubavnici koji neopisivo u┬×ivaju u seksualnim igricama, bilo da su u vezi ili mijenjaju partnere samo radi zadovoljenja pohote. Ina─Źe su poprili─Źno ekscentri─Źni i te┬Üko je pogoditi ┬Üto ─çe ih privu─çi. Naj─Źe┬Ü─çe to ni sami ne znaju.

Ribe

┬Äene: Kad je u pitanju ljubav, ┬×ene Ribe naj─Źe┬Ü─çe pla─Źu. No, tu svoju bol onda lije─Źe usputnim seksualnim vezama pomo─çu koji ─çe, nadaju se, prona─çi utjehu. Kroz te besmislene veze, osim utjehe, ujedno tra┬×e i savr┬Üenog mu┬Ükarca koji ─çe im ispuniti svaku seksualnu fantaziju.

Mu┬Ükarac: Iako su skloni avanturama, pa┬×ljivi su i dalje prema ┬×eni s kojom su u braku ili ozbiljnoj vezi. Mu┬Ükarci Ribe ina─Źe su nje┬×ni i po┬×eljni ljubavnici koji su svakako na vrhu liste najboljih ljubavnika. No, najbolji seks s Ribom do┬×ivjet ─çe ona ┬×ena koju oni iskreno vole, ina─Źe su jako hirotivit.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!