8. KOLOVOZA 2012. 15:22h

Golih grudi vozila da iznenadi dečka pa završila u pritvoru

A topless sunbather enjoys a sunny morning at the Bondi Beach area of Sydney

Foto

Život
0

Tekst

Umjesto na ljubavni sastanak kamo je krenula golih grudi kako bi iznenadila svog dragog, 35-godišnja Mandy Ramsey s Floride završila je u pritvoru nakon niza prometnih prekršaja pri čemu je pokazala zavidnu vještinu bijega pred policijom koja je vozačici u trag ušla tek uz pomoć helikoptera.

Policija u okrugu Marion pokušala je zaustaviti automobil kojim se Ramsey vozila prebrzo, no ona je stisnula papučicu gasa i dala se u bijeg. Zatim je prošla kroz "crveno", nekoliko puta naglo mijenjala smjer, iščupala drvo u vrtu jedne kuće i konačno uspjela pobjeći.

Policija je tada u pomoć pozvala helikopter koji je pronašao vozilo parkirano pred domom njezina dečka.

Nestašna vozačica objasnila je da se "nije htjela zaustaviti jer je vozila golih grudi kako bi ga iznenadila".

Puštena je iz pritvora uz jamčevinu od 5.000 dolara. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!