19. SIJEŔNJA 2012. 21:31h

Gledatelji škotskog STV-a na vijestima gledali scenu seksa

Foto

Život
0

Tekst

Gledatelji ┬Ükotskog STV-a ostali su u ─Źudu kada se tijekom vijesti u srijedu nave─Źer na ekranu u pozadini pojavila scena seksa. Toliko da su se neki od njih odlu─Źili pismeno po┬×aliti postaji, prenosi Daily Mail.

Scena se pojavila samo na nekoliko sekundi tijekom razgovora izme─Ĺu voditelja Johna MacKaya i blogera Dana Hodgesa. Najvjerojatnije je rije─Ź o sceni iz TV-serije Shameless, a u postaji su shvatili ┬Üto se dogodilo tek nakon ┬Üto su pogledali snimku vijesti. Ispri─Źali su se u ─Źetvrtak.

- Scena se mo┬×e vidjeti samo na nekoliko sekundi, a ve─çina gledatelja ju vjerojatno nije ni spazila - poru─Źili su iz postaje, uz napomenu kako se to ovakva gre┬Üka vi┬Üe ne─çe dogoditi.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!